la imatge digital

249 visualizaciones

Publicado el

imatge digital i analogica

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
249
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
173
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

la imatge digital

  1. 1. (Gaaaaay)
  2. 2. La imatge Analogica És una imatge natural captada amb una càmera o qualsevol altre aparell òptic que presenta unas característiques d’ombres i tons continus que ens permeten valorar la seva qualitat.
  3. 3. Es un tipus de imatge que pot ser manipulada mitjançant un equip informàtic. Digitalitzar una imatge: es la transformació d’una imatge analògica en digital mitjançant un escaner o impresora All-in-one. La imatge Digital ·Imatge Vectorial ·Mapa de bits o bitmap
  4. 4. Generacio Edicio Pes en disc Vectorials L’ordinador fa cálculs matemàtics complicats que donen com a resultat línies rectes i corbes generades mitjançant vectors. És fàcil treballar-hi, ja que l’ordinador identifica les formes només fen’t-hi clic. Pesen poc ja que son un conjunt de cálculs matematics que fa l’ordinador Mapes de bits Les imatges es generen en una graella de quadradets diminuts que s’anomenen píxels, on cada píxel conté la informació del color Es una mica més complexa perquè l’ordinador no és capaç d’identificar les formes i hem d’anar-es seleccionant manualment fent clic als píxels. Pesen mes que una imatge vectorial de les mateixes dimensions ja que cada píxel conte l’informació del color.

×