Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

"Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1"

543 visualizaciones

Publicado el

Si mund ta dime te ardhmen? Cfare thone njerezit? Cfare thote Bibla?

Publicado en: Meditación
 • Sé el primero en comentar

"Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1"

 1. 1. Të ardhmen
 2. 2. Shembuj
 3. 3. Horoskop • Përse njerëzit lexojnë një gazetë? • Sport • Fjalëkryq • Horoskop
 4. 4. Horoskopi kinez • Shumë tipik • Gjëra të paqarta dhe të përgjithshme. • 1. You will have many situations socially that provide great joy throughout the year. • 2. Be conservative in your spending or it could result in problems next year.
 5. 5. NOSTRADAMUS • Mbi 90% të profecive janë të rrema • 10% të tjera janë “të paqarta” • “Ja, profeci për 11 Shtator 2001quot; • Saktësisht, çfarë tha ai? • The year 1999, seventh month • From the sky will come a great King of Terror • To bring back to life the great Mongol King, • Before and after Mars to reign by good luck.
 6. 6. Paralajmërim • LiP 18:10 Të mos gjendet midis teje ndonjë që e kalon birin ose bijën e vet nëpër zjarr, as ndonjë që praktikon shortarinë, bën parashikime, interpreton shenjat dhe merret me magji, • LiP 18:11 as ai që përdor yshtje, as mediume që konsultojnë frymat, as magjistarë, as ai që ndjell të vdekurit, • LiP 18:12 sepse të gjithë ata që merren me këtë punë neveriten nga Zoti; dhe për shkak të kësaj neverie, Zoti është duke i përzënë para teje.
 7. 7. Prova e sigurt • LiP 18:22 Kur profeti flet në emër të Zotit dhe kjo gjë nuk ndodh dhe nuk realizohet, kemi të bëjmë me një gjë që Zoti nuk e ka thënë; e ka thënë profeti me mendjemadhësi; mos ki frikë prej tijquot;. • Standardi = 100%
 8. 8. Bibla • Zero (0) profeci të qarta në < Kuran < Hindu Vedas < Fjalët e Budës < Fjalët e Konfusius • Bibla përbëhet nga 28% profeci • Mijra profeci
 9. 9. Bibla • 2 Pje 1:19 Ne e kemi edhe më të vërtetuar fjalën profetike, të cilën bëni mirë t’i kushtoni kujdes, si një kandil që ndriçon në një vend të errët, derisa të zbardhë dita dhe ylli i dritës të lindë në zemrat tuaja,
 10. 10. Bibla • 2 Pje 1:20 duke ditur së pari këtë: që asnjë profeci e Shkrimit nuk është objekt i interpretimeve të veçanta. • 2 Pje 1:21 Sepse asnjë profeci nuk ka ardhur nga vullneti i njeriut, por njerëzit e shenjtë të Perëndisë kanë folur, të shtyrë nga Fryma e Shenjtë.
 11. 11. Frymë e profecisë • Zbu 19:10 Edhe rashë përpara këmbëve të tij për ta adhuruar, por ai më tha: “Ruaju se e bën, unë jam bashkëshërbëtori yt si dhe i vëllezërve të tu që kanë dëshminë e Jezusit. Perëndinë adhuroje! Sepse P.sh. Libri i Zbulesës dëshmia e Jezusit është frymë e profecisë”.
 12. 12. Politika • Zak 12:2 quot;Ja, unë do ta bëj Jeruzalemin një kupë hutimi për gjithë popujt përreth; ata do të dalin gjithashtu kundër Judës, kur të rrethojnë Jeruzalemin. • Në politikë: Izraeli është “problemi më i madh”
 13. 13. Urretje për Izrael • Musilmanët nuk pranojnë që Izraeli ka të drejtë të ekzistojë. • Terrorizëm • “Tokë për paqe”
 14. 14. Tokë për paqe
 15. 15. Ushtria e Izraelit • Tepër e përgatitur
 16. 16. Izrael përpara 3000 vjetësh • Por në vitin 70 . . . • Që nga 70 m.K. deri në 1948
 17. 17. 1948 • Rilindja e shtetit • Shpallja e pavarësisë • Musilmanët thonë “do t’i shkatërrojmë” • Rezultati?
 18. 18. 1967 • Egjiti dhe Siria e kërcenuan • Lufta prej 6 ditësh
 19. 19. U.N. Security Council
 20. 20. Brezi i tanishëm • 2 Tim 3:1 Dhe dije këtë: në ditët e fundit do të vijnë kohë të vështira, • 2 Tim 3:2 sepse njerëzit do të jenë egoistë, lakmues parash, mburravecë, krenarë, blasfemues, të pabindur ndaj prindërve, mosmirënjohës, të paudhë,
 21. 21. Brezi i tanishëm • 2 Tim 3:3 të padhembshur, të papajtueshëm, shpifës, të papërmbajtur, mizorë, që s’e duan të mirën, • 2 Tim 3:4 tradhtarë, kokëshkretë, fodullë, dëfrimdashës më fort se perëndidashës, • 2 Tim 3:5 të perëndishëm në dukje, por mohues të fuqisë së saj; edhe nga këta largohu.
 22. 22. Ora e fundit • 1 Gjo 2:18 Fëmijë, është ora e fundit. Dhe, sikurse e dëgjuat, antikrishti duhet të vijë, dhe tani janë shfaqur shumë antikrishtë; prej nga e dimë se është ora e fundit. Në botë sot!
 23. 23. Damka e bishës • Zbu 13:16 Veç kësaj bëri që të gjithëve, të vegjël e të mëdhenj, dhe të pasur dhe të varfër, dhe të lirë dhe skllevër, t’u vihet një damkë mbi dorën e tyre të djathtë ose mbi ballin e tyre, • Zbu 13:17 dhe që askush të mos mund të blinte ose të shiste, po të mos kishte damkën ose emrin e bishës ose Karta identiteti numrin e emrit të saj.
 24. 24. 666 • Zbu 13:18 Këtu është urtia. Ai që ka mend, le të bëjë llogari numrin e bishës, sepse është numër njeriu; dhe numri i tij është gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë. • Teknologjia ka ardhur
 25. 25. Rrëmbimi • 1 Thes 4:13-18 • A je gati?
 26. 26. Nëse nuk je gati? • Mundimi i madh • Zbu 13:16 Veç kësaj bëri që të gjithëve, të vegjël e të mëdhenj, dhe të pasur dhe të varfër, dhe të lirë dhe skllevër, t’u vihet një damkë mbi dorën e tyre të djathtë ose mbi ballin e tyre,
 27. 27. Por, nëse e merr . . . • Zbu 14:11 Dhe tymi i mundimit të tyre ngjitet në shekuj të shekujve, dhe nuk do të kenë prehje ditë e natë ata që adhurojnë bishën dhe figurën e saj dhe kushdo që merr damkën e emrit të saj”. Nuk është një shaka
 28. 28. Eshtë caktuar . . . • Heb 9:27 Dhe, duke qenë se është caktuar që njerëzit të vdesin vetëm një herë, dhe më pas vjen gjyqi,
 29. 29. Zbu 20:11-15
 30. 30. Te ardhmen

×