Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Continguts 4t ei

321 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Continguts 4t ei

  1. 1. CONTINGUTS1r TRIMESTRE • Àrea de Coneixement d’un mateix I autonomia personal- La imatge corporal global.- Hàbits d’higiene.- Reconèixer la pertinença al grup-classe.- Adquirir hàbits adequats per tenir ordenada i cuidada l’aula.- Reconèixer el moment en que s’han de rentar les mans.- Reconèixer els sentiments d’alegria i tristesa. • Àrea de Coneixement de l’entorn- L’aula: espais significatius.- Aliments saludables per l’esmorzar.- El cercle i el quadrat.- Grandària dels obectes: gran/petit.- La família i la casa.- El número 1 i 2. Quantitat i grafia.- La sèrie.- La tardor.- L’hivern.- El Nadal. • Àrea de Llenguatges: comunicación i representació- El conte.- Vocabulàri temàtic: l’escola.- Cançons del trimestre.- Lletra A, C i D.- Tècniques plàstiques: dactilopintura, estampació d’empremtes.- So i silenci.- Ús del reproductor de música.- Traços horitzontals i verticals.- El color groc i el color vermell.
  2. 2. 2n TRIMESTRE • Àrea de Coneixement d’un mateix I autonomia personal- La imatge corporal global.- Hàbits d’higiene.- Adquirir hàbits adequats per tenir ordenada i cuidada l’aula.- Reconèixer el moment en que s’han de rentar les mans.- Identificar els hàbits d’higiene necessaris per mantenir la salut.- Reconèixer els sentiments d’alegria i tristesa.- Comportaments adequats al carrer.- Prevenció d’accidents. • Àrea de Coneixement de l’entorn- Aliments saludables per l’esmorzar.- El carrer.- Els mitjans de transport- Seguretat viària.- El carnaval.- El cercle, el quadrat i el triangle.- Els números 1,2 i 3. Quantitat i grafia.- Alt/baix.- Molts/pocs.- Damunt/davall- La sèrie: grandària.- Raonament lògic.- Seqüències d’un procés.- Els oficis.- Mitjans de comunicación. • Àrea de Llenguatges: comunicación i representació- Vocabulari de les unitats.- Traç circular, traç semicircular.- Lletres G, H, J, K, L i M.- Tècniques plàstiques: picat, dibuix amb retoladors, esqueixat, aferrat- Sons forts/suaus.- El color groc, el color vermell i el color blau.
  3. 3. 3r TRIMESTRE • Àrea de Coneixement d’un mateix I autonomia personal- La imatge corporal global.- Hàbits d’higiene.- Adquirir hàbits adequats per tenir ordenada i cuidada l’aula.- Reconèixer el moment en que s’han de rentar les mans.- Identificar els hàbits d’higiene necessaris per mantenir la salut.- Reconèixer els sentiments d’alegria i tristesa.- Desenvolupar les capacitats d’observació, atenció i memòria. • Àrea de Coneixement de l’entorn-Tipus de plantes.- La cura de les plantes.- Aliments d’origen vegetal.- La primavera.- Animals domèstics i de granja.- Famílies d’animals.- El naixement d’un animal.- Aliments d’origen animal.- L’estiu.- El cercle, el quadrat, el triangle i el rectangle.- Els números 1, 2, 3, 4 i 5. Quantitat i grafia.- Alt/baix.- Llis/rugós.- Molts/pocs.- Damunt/davall- La sèrie: grandària.- Raonament lògic.- Seqüències d’un procés.- Qualitat dels objectes. Llarg/curt.- Davant/darrere.
  4. 4. • Àrea de Llenguatges: comunicación i representació- Vocabulari de les unitats.- Traços combinats: verticals, horitzontals, circulars.- Lletres A, C, D, G, H, J, K, L, M, N, R, T i V.- Onomatopeies- El color groc, vermell, bau, verd, rosa,taronja i lila.- Tècniques plàstiques: picat, dibuix amb retoladors, esqueixat, aferrat.- Tècnica plàstica: el grafisme.- Sons forts/suaus.- Ús dels mitjans audiovisuals i tecnològics..

×