Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Els cavalls

562 visualizaciones

Publicado el

On viuen els cavalls?

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Els cavalls

 1. 1. Els cavalls Fet per: JRP, DHC, MDL Data: 7-4-2014
 2. 2. Índex On viuen els cavalls. Els cavalls ajuden les persones. Salvatges. Domestics. Tres tombs. Video. Fi!!!!!!!!!!!!!!
 3. 3. On viuen  Els cavalls s’han estès per tot el ,món, s’han adaptat a tota mena de terrenys i de climes, la qual cosa explica la gran varietat de races existents.
 4. 4. Els cavalls salven les persones??? Els cavalls ajuden a la gent que tenen malalties mentals o d’ossos . Es pugen damunt dels cavalls i es relaxen.
 5. 5. Salvatges Els cavalls salvatges viuen lliures pel mon i sobretot estan extingits per Espanya i Asia. Els cavalls salvatges mengen herba.
 6. 6. Domèstics Els cavalls domestics acostumen a viure en quadres serveixen: mengen ,el renten ... Per entrenar tenen un hipodrom que hi salten i corren lliures per l’hipodrom .
 7. 7. TRES TOMBS  Alguna gent es pregunta que es els tres tombs.  Els tres tombs es fa el dia de Sant Antoni i es fan tres voltes pel mateix lloc del poble.
 8. 8. VIDEO  https://www.youtube.com/watch?v=jmQ 8udzkhtM
 9. 9. º

×