Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Week 2 de wijzer

630 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Week 2 de wijzer

 1. 1. BaCC Bookville – Week 2 – Bookavenue 1
 2. 2. Anne! Sorry. Ik vind haar gewoon zo lief dat ik wel met een fotovan haar moest beginnen.Maxwell vindt haar vast ook erg lief en geeft haar daarom eenflesje.
 3. 3. Anne en Art spelen lief samen.Die speeltafeltjes blijf ik awesome vinden,omdat ze o p die manier goede vriendjesworden en lekker kunnen skillen;-)En het ziet er supergezellig uit;-)
 4. 4. Simpeutertjes moeten ook in bad en dat gaatMichelle doen.Ik vind haar pyjama btw awsome, die defaults.Daarom laat ik haar de hele dag in pyjamalopen;-)
 5. 5. Gewoon random fotos.Michelle is lekker aan het koken en Maxwell werkt aan zijn levenswens.
 6. 6. Leukheid.Anne slaapt lekker, zelfs dan is ze lief;-)En Art is ook lief hoor (stel je voor, dat hij zich minder geliefd voelt, datmag niet gebeuren).En Art leert praten van papa Maxwell.
 7. 7. Ze hebben een bloemmaakmachine. Ik bedoel, eenboeketjesmaakmachine.Geen idee hoe dat ding heet, maar Michelle wilde meteen een bronzenbloemschikonderscheiding behalen.*Ziet het licht*Dat is het, een bloemenwerkbank.
 8. 8. En Michelle is zwanger. Awesome.
 9. 9. Anne wilde graag een kinderliedje leren. En je begrijpt vast wel dat ik graag Annes wensenvervul.Het ziet er lief uit, lang geleden dat ik ze een kinderliedje heb laten leren.
 10. 10. Maxwell is lekker aan het skillen, ik geloofdat hij aan het einde van week 2 wel 4vaardigheden helemaal vol had. Ik wil graagdat hij in week 3 zijn levenswens haalt;-)Hij maakt ook wel tijd voor zijn hobby, in detuin werken en ook om nog wat magie teleren.
 11. 11. Verjaardag. Anne en Art wordenalweer kind.Hopelijk zijn ze dan nog steeds zolief;-)
 12. 12. Tadaah. Daar zijn ze dan als kids.Art zn haarkleur vind ik veel cooler zo;-)En Anne blijft awesome.
 13. 13. En dit zijn Anne en Art na hun make-overs.Toen was het huis geloof ik nog niet verbouwd. Pas nadat het kindje geboren werd.
 14. 14. Nog meer bloemetjes. Jippie.Annes hobby is muziek en dans, dus heb ik een balletbarré voor haar gekocht.Arts hobby is trouwens klussen.Tenminste, daar hebben ze hobby-enthousiasme voor;-)
 15. 15. Anne en Art kunnen ook heel lief samen spelen.Het ziet er supergezellig uit en ik zou best met zemee willen doen;-)
 16. 16. Ik heb Art en Anne een beetje lopenspammen.
 17. 17. Het zijn wel een beetje skillmonsters.Maar Michelle wil graag meesterwerken verkopen, daarom laat ik haar schilderen. Art wildetouwtjespringen, dus hij gaat zn gang maar. Anne ging tijd aan haar hobby besteden enMaxwell moet zijn levenwens halen.Dus.
 18. 18. Gewoon fotos.Ik houd van spelende kinderen. Huiswerkmaken is ook altijd leuk. (om te zien dan)En Michelle was awesome zoals ze overhaar buik wreef. Hoewel dat gewoon doorhaar hobby-enthousiasme voor lekker etenkwam;-)
 19. 19. Michelle wilde Anne instoppen,maar toen was het BABYTIME.Anne en Art werden tegelijkwakker van hun schreeuwendemoeder.En toen werd de nieuwsteinwoner van Bookville geboren,een meisje: Benthe.Ze lijkt het meest op Maxwell.
 20. 20. De hele familie is behoorlijk onder de indruk over de komst van Benthe.
 21. 21. Benthe wordt geliefd.
 22. 22. Toch maar even naar de winkel toe.De winkel stond op dat moment op niveau 4 geloof ik.En Maxwell vliegt! Awesome.
 23. 23. Skillmonsters. Told you.Anne en Art aan hun huiswerk... volgensmij vindt Anne het niet zo leuk...
 24. 24. SPAM.xD
 25. 25. Gezelligheid zo, met zn allen aan tafel. Behalve Benthe dan natuurlijk;-)
 26. 26. Skillmonsters, dat zijn het! Ik val in herhaling, sorry.Maar wel gezellig zo, schaken. En Michelle kan mooi schilderen!
 27. 27. Hiep hiep hoera, Benthe is jarig.
 28. 28. Opgegroeide Benthe.Ze is heel lief!
 29. 29. Zo kun je een verjaardag ook vieren.(a)
 30. 30. Geen idee waarom ik sommige foto s maak, gewoon uit liefde xD.
 31. 31. Maxwell werkt hard aan zijn levenswens.Michelle is inderdaad zwanger. Het laatste kindje denk ik voor hen.
 32. 32. Jammer dat die bank een beetje niet helemaal meewerkt, maar ik vind dat zoontzettend lief als kindjes op de bank een dutje doen.Dus dat moest Anne ook doen;-)
 33. 33. Maxwell doet ook nog wat aan zijn toverkunsten.Benthe kan niet toveren dat een rond blokje in eendriehoekig dingetje valt en dat vindt ze niet zo leuk geloofik.
 34. 34. Maxwell gaat even aan zijn hobby werken.En daarna leert hij Benthe praten.
 35. 35. Skillparty!Art heeft creativiteit maximaal. Dat iswel maf. Art maakt kunst, als je erovernadenkt is dat heel kunstig.
 36. 36. And then there was fire.Maar Maxwell had de tegenwoordigheid van geest om het vuur te blussen.
 37. 37. Eigenlijk was die vorige foto de laatste foto, maar om toch leuk te eindigenheb ik deze foto maar als laatste gedaan.En ja... ik ben fan van Anne en Art, als je het nog niet wist, dan weet je hetnu.
 38. 38. Einde (bijna dan) Zo, dit was week 2 in het huishouden van de familie de Wijzer. Volgende keer gaan we naar een nieuwe familie in Bookville.Verder weet ik niet zoveel te vertellen, dus zal ik even de stats van Michelle en de kids vertellen. Michelle: 7/4/1/8/5 Art: 7/1/10/3/10 Anne:7/10/1/3/7 Tot de volgende keer;-) Xx Mirjam PS: Stats in de volgende dia;-)
 39. 39. StatsHouseholds: 1Playable sims: 5CAS sims available: 1Community lots: 1Total Lots: 2Business districts: 0Universities: 0Downtown: noSM: 2Population: 10Fires: 1Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled lifetime aspirations: 0Taxes: 2.047

×