Herbari digital per David

1.177 visualizaciones

Publicado el

Herbari virtual de Sant Andreu de la Barca per David Garcia de 1r d'ESO B curs 2011-2012

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
1.177
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
515
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Herbari digital per David

 1. 1. Imatges fetes a: La mola David García Moreno 1rb 13-5-2012
 2. 2. EsparragueraNom vulgar: EsparragueraNom científic: AsparagusofficinalisInformació:Es una planta que es trobanormalment a llocs humits ino molt càlids .També aquesta planta escomestible i es pot menjar.Aquest tipus de plantestenen com a fruit el espàrrecque es el alimentcomestible
 3. 3. FonollNom vulgar: FonollNom científic: FoeniculumvulgareInformació:Aquesta planta fa olor aregalèssia i molt bona olor.Aquesta planta es troba enllocs amb ombra o una micahumida.També es un tipus de plantamolt especial per l’ús delhumans.
 4. 4. NisproNom vulgar: NisproNom científic: MespilusgermanicaInformació:Es un arbre que dona fruitsque son comestibles, aquestarbres tan meravellosos espoden trobar en llocs nomolt secs i càlids.El seu fruit es diu nispro queen aquesta imatge sortirà.
 5. 5. RosellaNom vulgar: RosellaNom científic: PapaverInformació:Aquesta Rosella no donafruit, però si te flor surtennormalment a la primaveraen llocs herbacis i càlids.En aquestes imatges veuremque son normalment decolor vermell, encara que nealtres èpoques podencanviar de color a una micamés groguenc.
 6. 6. EsbarzerNom vulgar: EsbarzerNom científic: RubusInformació:Aquesta planta, es una sarsai té fruits que araconeixerem diàriament.El seu fruit es la mora i escomestible encara quealgunes mores siguinverinoses.Les mores d’aquesta fotoestan mortes perquè no esla seva estació del any.
 7. 7. EspiguesNom vulgar: EspiguesNom científic: EspiguesInformació:Les Espigues son una plantaque es troba molt en elsboscos en la nostra vidaquotidiana , aquestesespigues tenen com unspelets enganxi fosos, queserveixen per agafar-se oequilibrar-se
 8. 8. PiNom vulgar: PiNom científic: PinusInformació:Aquest arbre no te fruit peròte la llavor que es la pinya,elfruit de la pinya son elspinyons que es el alimentcomestible de la pinya i elpi.En aquesta època els pinsson molt més alts que enaltres estacions del any,espel habitat i la sevacapacitat de resistència.
 9. 9. CamamillaNom vulgar:CamamillaNom científic: AnthemisarvensisInformació:Aquesta planta es una de lesplantes més eficaços per lesmalalties i febre.També te bona olor, viu enllocs càlids i no molt fredsperquè si no es moriria.Floreix fins a la primaverafins que maduren a l’agost isetembre.
 10. 10. RomaníNom vulgar : RomaníNom científic: RosmarinusofficinalisIn formació:El Romaní es una espècie deplanta que sutilitza devegades per als menjars oplantes de decoració per acases.Normalment es troben alsboscos i en jocs càlids .No necessiten tampoc moltaaigua per alimentar elRomaní.
 11. 11. FigueraNom vulgar: FigueraNom científic: Ficus caricaInformació:La figuera es un arbre que tefruits i llavor.El seu fruit es la figa , que escomestible i es una fruitamolt sana.Les figues solen sortir afinals de primavera i acomençament de estiu.
 12. 12. AlzinaNom vulgar: AlzinaNom científic: QuercuscocciferaInformació:El gla es un arbre que donacom a fruit sec el gla,es elaliment que normalmentnosaltres diem que mengenels esquirols, i es veritat esel aliment comestible perals esquirols.Aquest arbre floreix entardor i a principis deprimavera.
 13. 13. CanyaNom vulgar: CanyaNom científic: CanyaInformació:Aquesta planta últimaments’utilitza com a decoració ales cases, pisos etc...Es una planta que potcréixer fins 4 m d’altura id’ample 3 o 4 cm com amàxim.Normalment es solen trobaren llocs humits com a rius.
 14. 14. CalèndulaNom vulgar: CalèndulaNom científic: CalendulaInformació:Aquesta planta te flor peròno te fruit.Aquesta planta es bastantpetita però te molt bonaolor.Sol sortir a la primavera i esmort a la tardor.Es groga però en la tardorsol canviar a més taronja.
 15. 15. Flor grogaNom vulgar: Flor grogaNom científic: La flor grogaInformació:Aquesta flor te la tija moltgrossa i el seu capoll també.Per això els seus pètals sontan grans.Sol sortir a la primavera i esmort a l’ hivern.Normalment solen viure allocs càlids.
 16. 16. Estepa BlancaNom vulgar: Estepa BlancaNom científic: CistusalbidusInformació:Lestepa blanca és un arbustde fulla perenne,i surtnormalment a la primavera.Es una planta d’ambientscàlids i secs.Aquesta planta te els petalsde color lila.
 17. 17. GinestaNom vulgar: GinestaNom científic: SpartiumjunceumInformació:Planta que pot assolir els 3m amb tiges cilíndriquesque sencarreguen de lafotosíntesi , presenta unesfilles minúscules que perdmolt avi. Aquesta planta esde color groga i surten elspètals directament de la tija
 18. 18. Estepa borreraNom vulgar: Estepa borreraNom científic: CistussalviifoliusInformació:Aquesta planta estarecoberta dun tomentblanc, no enganxós, que nopassa del 80 cm dalçada.Normalment solen sortir lesflors de març a juny.Són de color blanc i són unamica petites.
 19. 19. CardotNom vulgar: CardotNom científic: CarduustenuiflorusInformació:Aquesta planta te la tija ambmoltes punxes i punxons.Sol sortir a la primavera iviu normalment en llocssecs i càlids.Es una planta que nonecessita molta aigua persobreviure.
 20. 20. Prunel.la grandifloraNom vulgar: Prunel.lagrandifloraNom científic:PrunellagrandifloraInformació:Aquesta planta dona florperò no fruit,es un tipus deflor que creix a base de lesrames de les tiges surten elspètals i les flors.Aquesta planta sol sortir a laprimavera i mort a finals deestiu.
 21. 21. LlorerNom vulgar: LlorerNom científic: LaurusnobilisInformació:Aquesta planta actualments’utilitza per donar sabor alssopar o menjars quecuinem.Es una planta que te bonaolor,normalment sol sortira finals de hivern i acaba enestiu.

×