Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Treball "La llum" Zaira-Naiara

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Treball "La llum" Vlad-Idoya
Treball "La llum" Vlad-Idoya
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 10 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Más de Mónica Salom Sastre (20)

Más reciente (20)

Anuncio

Treball "La llum" Zaira-Naiara

  1. 1. LALA LLUMLLUM
  2. 2. ÍNDEXÍNDEX ● 1. QUÈ ÉS LA LLUM? ● 2. ELS COLORS DE LA LLUM ● 3. QUÉ ES LA LLUM BLANCA ● 4. COM ES COMPORTEN ELS OBJECTES DE LA LLUM ● 5. COM ES PROPAGA? ● 6. ON ES PRODUEIX? ● 7. WEBGRAFÍA
  3. 3. QUÈ ÉS LA LLUM?QUÈ ÉS LA LLUM? ● La llum és una forma d'energia que portenLa llum és una forma d'energia que porten el cossos lluminosos.el cossos lluminosos. ● Els cossos lluminosos il·luminen, com perEls cossos lluminosos il·luminen, com per exemple: una bombeta o la llum del sol.exemple: una bombeta o la llum del sol. ● La llum la podem veure a través de laLa llum la podem veure a través de la nostra vistanostra vista ● Fa que poguem veure els objctes,lesFa que poguem veure els objctes,les persones etc.persones etc. ● La podem distingir en: color, forma, etc.La podem distingir en: color, forma, etc.
  4. 4. ELS COLORS DE LA LLUMELS COLORS DE LA LLUM Els colors de la llum sonEls colors de la llum son:: VERMELLVERMELL,,TARONJATARONJA,, GROCGROC,, VERDVERD,, CIANCIAN,, BLAUBLAU,, INDIINDI ii VIOLETAVIOLETA..
  5. 5. QUÈ ÉS LA LLUM BLANCAQUÈ ÉS LA LLUM BLANCA ● La llum del Sol, queLa llum del Sol, que perceben com aperceben com a blanca, estàblanca, està formada per unaformada per una infinitat de colors.infinitat de colors. Ho podemHo podem comprovar fentcomprovar fent passar llum blanca apassar llum blanca a través d'una prismatravés d'una prisma de vidre.de vidre. ●
  6. 6. Com es comporten els objectesCom es comporten els objectes davant la llumdavant la llum Els objectes no lluminosos són aquells que noEls objectes no lluminosos són aquells que no emeten llum. Solament poden veure aquestsemeten llum. Solament poden veure aquests objectes quan són il·luminats. Quan la llumobjectes quan són il·luminats. Quan la llum arriba a un objecte no lluminós, potarriba a un objecte no lluminós, pot travessar-lo o no. Segons això, els objectes,travessar-lo o no. Segons això, els objectes, es classifiquen en:es classifiquen en: - Opacs.- Opacs. - Transparents.- Transparents. - Translúcids.- Translúcids.
  7. 7. Com es propaga? Es propaga quan la llum surt de les fontsEs propaga quan la llum surt de les fonts lluminoses. Es propaga en línia recta i en toteslluminoses. Es propaga en línia recta i en totes les direccions. Cadascuna de les línies rectes enles direccions. Cadascuna de les línies rectes en què viatja la llum s'anomenaquè viatja la llum s'anomena raig de llum.raig de llum.
  8. 8. On es produeix?On es produeix? La llum es produeix a les fonts deLa llum es produeix a les fonts de llum.llum. ·Naturals,com el sol.·Naturals,com el sol. ·Artificials,com les bombetes,els·Artificials,com les bombetes,els tubs fluorescents etc.tubs fluorescents etc.
  9. 9. WEBGRAFIA ZAIRA GUERRERO CORTÈS I NAIARA RODRÍGUEZ CASBOLT https://alumnes6ec.files.wordpress.com/2011/04/la-llum-lc3addia-i-mc3adriam
  10. 10. FI Esperam que us hagi agradat!!!Esperam que us hagi agradat!!!

×