Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Model descripcio poble_la_roca

 • Inicia sesión para ver los comentarios

Model descripcio poble_la_roca

 1. 1. DESCRIPCIÓ D’UN POBLE: LA ROCA Aula d’acollida
 2. 2. SITUACIÓ La Roca és un poble de la província de Barcelona que està situat a la comarca del Vallès Oriental. Es troba a 5 quilòmetres de Granollers i a 38 quilòmetres de Barcelona.
 3. 3. CARACTERÍSTIQUES La Roca té una superfície de 36,9 Km². A la Roca hi viuen unes 10.300 persones, aproximadament. Les persones que viuen a La Roca es diuen roquerols o roqueroles.
 4. 4. CARACTERÍSTIQUES Els carrers de La Roca no són molt amples. Els pisos no són molt alts, només tenen una, dues o tres plantes, tot i que alguns en poden tenir més. També hi ha moltes torres.
 5. 5. CARACTERÍSTIQUES La Roca està envoltada de boscos i camps.
 6. 6. CARACTERÍSTIQUES A La Roca també hi ha camps on els pagesos conreen patates, faves, cebes, mongetes, tomàquets, enciams...
 7. 7. EL RIU El riu Mogent passa per La Roca del Vallès. Normalment no porta massa aigua.
 8. 8. SERVEIS A La Roca hi ha un centre de salut (CAP), on hi ha metges, infermeres i assistents socials.
 9. 9. SERVEIS A La Roca hi ha un Casal per a la gent gran. Allà hi fan cursets d’informàtica, de memòria, etc. També les persones grans poden llegir, jugar al dòmino o xerrar.
 10. 10. SERVEIS A La Roca hi ha l’Ajuntament on hi treballa l’alcalde i els regidors dels diferents serveis: educació, sanitat, esports, seguretat ciutadana, joventut, etc.
 11. 11. SERVEIS A La Roca hi ha dues escoles de primària i un institut de secundària i batxillerat.
 12. 12. SERVEIS A La Roca hi ha un pavelló esportiu que té una piscina, una pista esportiva i un camp de futbol.
 13. 13. PARCS INFANTILS A La Roca hi ha tres parcs infantils amb gronxadors, tobogans i altres equipaments.
 14. 14. INDÚSTRIA-ECONOMIA A La Roca hi ha fàbriques tèxtils, alimentàries, de tubs, de plàstics, de joguines... També es troba el complex comercial la Roca Village amb moltes botigues outlet.
 15. 15. EDIFICIS HISTÒRICS: L’ESGLÉSIA L’església de La Roca és molt antiga. Ja existia al segle X i després ha estat reformada.
 16. 16. EDIFICIS HISTÒRICS: EL CASTELL El castell de La Roca també és molt antic. Apareix en documents del segle XI. Ha tingut molts propietaris i ha estat reformat.

×