Cuiden plus 2014

922 visualizaciones

Publicado el

Presentación sobre la base de datos CUIDEN Plus

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
922
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
584
Acciones
Compartido
0
Descargas
3
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Cuiden plus 2014

 1. 1. CUIDEN plus
 2. 2. CUIDEN Inclou la producció científica sobre Cures de Salut en l'àmbit Iberoamericà, de contingut clínic-assistencial i promoció de la salut. Conté articles de revistes científiques, llibres, monografies i altres documents, fins i tot materials no publicats.
 3. 3. CUIDEN Plus: Versió actualitzada i de subscripció que inclou seccions de Recerca Qualitativa, Infermeria Basada en l'Evidència, Història i Humanitats, a més de Summa Cuiden, amb accés a articles a text complet.
 4. 4. ACCÉS Accés des del catàleg Trobes, per títol o paraula clau (cuiden plus) en trobes.uv.es També des de biblioteca.uv.es: recursos, accés als recursos, bases de dades, Ciències de la salut. Podeu entrar per un destacat banner "Accés a bases de dades" que porta a la pàgina d'accés a les bases a biblioteca.uv.es També des de la pàgina de la Biblioteca
 5. 5. Cerca simple  Es tracta de l'opció disponible per defecte. Per realitzar una cerca, introduïu el terme en el quadre de cerca i feu clic a la tecla buscar. Si el terme està format per més d'una paraula (ex. Cures Infermeria), automàticament combina mitjançant l'operador lògic (AND) els termes introduïts.  Si volem cercar una frase o expressió, hem escriure entre cometes. Si volem buscar articles amb la terminologia qualitat assistencial, hem d'escriure "qualitat assistencial" entre cometes.
 6. 6. Cerca per paraula clau Per accedir a aquesta opció, simplement cal escollir "paraula clau" en el marc superior de la pantalla i s'obrirà l'opció de cerca. Una vegada seleccionats els criteris del terme, per efectuar la seva recerca, punxem a l'opció "seleccionar", per tal d'afegir el terme a l'estratègia de cerca (a la caixa inferior). Un cop haguem inclòs tots les paraules clau i les hàgim combinat adequadament, punxem enviar a cuidin per poder veure els resultats localitzats.
 7. 7. Cerca avançada Per accedir a aquesta opció cal punxar a "cerca avançada" al marge superior dret. Aquesta opció permet fer cerques assistides o guiades. Ofereix l'opció de buscar en els camps de manera simultània.
 8. 8.  Autors: Permet cercar articles escrits per un determinat autor. Títol: Permet cercar paraules o frases contingudes en el títol del registre. Lloc: Centre de treball Paraules clau: Paraules clau que expressen els conceptes fonamentals del document. Resum: Permet cercar paraules contingudes dins del resum de cada un dels registres. Revista. Articles escrits en una determinada revista. Idioma: idioma original dels documents Per defecte aquesta base de dades ofereix només una caixa de cerca. En el cas de voler afegir més termes, simplement cal punxar en el símbol + i es podran afegir qualsevol caixes
 9. 9. COM ES PODEN FILTRAR ELS RESULTATS? Aquesta base de dades, permet filtrar els resultats a través de la barra de la dreta. Les possibilitats que ofereix són per tipus de document i per any de publicació.
 10. 10. COM VISUALITZAR ELS RESULTATS? Igual que passa en altres bases de dades, aquesta ofereix un resultat de les publicacions resultants. El format de visualització predeterminat permet veure títol, autors, any i revista en la que s'ha publicat. Per defecte els resultats es veuen en pàgines de 10 referències. Basat en: Sobrido M. Como buscar en Cuiden En elSantiago devoler veure més, només cal Plus. cas de Compostela: BiblioSaúde. 2011. [19-11-2013]. Disponible en: desplegar la pestanya de "nombre de http://www.sergas.es/MostrarContidos_N2_T01 documents per pàgina". .aspx?IdPaxina=60662

×