Llibres-e de Lippincot en la Universitat de València

804 visualizaciones

Publicado el

Presentación de libros-e de Lippincot de Ciencias de la Salud

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
804
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
437
Acciones
Compartido
0
Descargas
6
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Llibres-e de Lippincot en la Universitat de València

 1. 1. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT a la Universitat de València Especialitzada en les Ciències de la Salut
 2. 2. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT • Especialitats de medicina i infermeria – Tenim disponible a la Universitat de València una nova col·lecció, una selecció de llibres d'Ovid, llibres electrònics de la prestigiosa editorial Lippincot especialitzada en les ciències de la salut.
 3. 3. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT • Llibres electrònics a text complet, 18 títols de l'editor Lippincott Williams & Wilkins perpetus (modalitat de compra). • El llistat de llibres inclou exemplars de psiquiatria, infermeria, cirurgia, oncologia i dues importants manuals de la American College of Sports Medicine sobre medicina, recomanats com essencials.
 4. 4. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT Manuals de la American College of Sports Medicine sobre medicina
 5. 5. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT • Condicions d’ús – Els llibres estan estructurats per capítols que es poden guardar, imprimir o enviar per correu electrònic per a ús personal en format html o text ASCII. – L'accés és il · limitat pel que fa al nombre d'usuaris.
 6. 6. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT • Dues maneres de accedir a la col.lecció – Els llibres electrònics es poden localitzar al catàleg Trobes (trobes.uv.es) – buscant per títol o autor o per Col.lecció (Lippincott E-books). – Des del cataleg Trobes, apartat libres-e (Informació de les col.leccions: Lippincott E- books). – També des de la plataforma OvidSP, Libros.
 7. 7. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT accés accés
 8. 8. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT
 9. 9. Col·lecció de llibres electrònics de LIPPINCOTT Guardar, imprimir i altres
 10. 10. COL·LECCIÓ DE LLIBRES ELECTRÒNICS DE LIPPINCOTT Consulta els llibres i escriu-nos a revistas@uv.es si tens algun dubte sobre el seu accés o condicions d’ús. Gràcies.

×