Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Más de Xarxa Punt TIC(20)

Publicidad

Presentació la meva salut

  1. Formació Punt TIC
  2. Què és la meva Salut? És un espai personal de salut digital que permet relacionar-se de manera no presencial amb el Sistema de Salut de Catalunya. Ens facilita la consulta d’informes clínics, diagnòstics i resultats d’anàlisis clíniques i proves que formen part de la nostra història clínica.
  3. Què és la meva Salut? També es pot accedir al Pla de medicació vigent, demanar visita d’atenció primària i accedir a diversos serveis d’atenció no presencial com l'eConsulta, que permet fer consultes als professionals de salut, fer diversos tràmits i enviar documents.
  4. Com accedir? Per poder accedir hem de complir amb una sèrie de requisits: • Cal tenir 16 anys o més • Tenir targeta sanitària individual (TSI). • Tenir un telèfon mòbil per rebre SMS. • Disposar d’una adreça de correu electrònic. • Disposar d'un certificat digital o demanar l’alta per accedir amb contrasenya a La Meva Salut. • Es pot demanar l’alta per internet a través del formulari web o presencialment al centre d'atenció primària (CAP).
  5. Com accedir? Podeu accedir al vostre espai personal de salut digital des del web: lamevasalut.gencat.cat i també descarregant l’aplicació La Meva Salut.
  6. Sol·licitud d’alta
  7. Serveis disponibles: Des de «La meva salut» podem...
  8. Moltes gràcies https://punttic.gencat.cat/blog/gent-gran oficina.tecnica@punttic.cat @Punttic Formació Punt TIC
Publicidad