Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad
Publicidad

ELS MONJOS (EDAT MITJANA)

  1. Com vestien? Els monjos vestien amb un vestit que els Arribava als peus. Depèn del tipus de monjo Vestien d'una manera diferent.
  2. On vivien? Els monjos vivien en un monasteri. I es Dedicaven a relitzar i a trevejar els camps Que els rodeaven. Una forma de rezar es El cant gregoriá.Que se canta a cor i sen- se instruments.
  3. Que menjaven? L'esmorza consistia només en pa ,i el dinar en Un plat de sopa, un altre de verdura pa. Completa la dieta amb ous,fruita i formatge. De Carn i peix només en menjaven en ocasions es- pecials.
  4. La vida dels monjos Els monjos tenien un hàbit i complien les seves Normes en horaris molt exactes. Les tasques diàries es repartien entre l'oració , El treball i l'estudi, i també es reunien per resar. Uns monjos s'encarregaven de l'hort, d'elaborar Productes artesans i a l'estudi,copiar manuscrits A la biblioteca o ensenyar a llegir o escriure. ᄎ1
  5. La vida dels monjos Els monjos tenien un hàbit i complien les seves Normes en horaris molt exactes. Les tasques diàries es repartien entre l'oració , El treball i l'estudi, i també es reunien per resar. Uns monjos s'encarregaven de l'hort, d'elaborar Productes artesans i a l'estudi,copiar manuscrits A la biblioteca o ensenyar a llegir o escriure. ᄎ1
Publicidad