Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Ia-ti Revansa

673 visualizaciones

Publicado el

Ia-ti Revansa este a treia campanie de plantare pe care grupul 34Life.org o intreprinde. Prezentarea este un draft pentru toti cei care vor sa cunoasca mai multe detalii.

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Ia-ti Revansa

  1. 1. IA-TI REVANSA <ul><li>O campanie organizata de </li></ul>
  2. 2. Campania Ia-ti Revansa
  3. 3. Ia-ti Revansa Descrierea Campaniei <ul><li>Scop </li></ul><ul><li>cresterea responsabilitatii locuitorilor din Brasov fata de natura in general, cu accent pe parcurile orasului. </li></ul><ul><li>Actiuni </li></ul><ul><li>plantarea in 4 parcuri din Brasov (Ursu, Centrul Civic, Tractorul, Central) a peste 400 de copaci si arbusti ornamentali </li></ul><ul><li>curatarea parcurilor de deseuri </li></ul>
  4. 4. Ia-ti Revansa Parteneri si Sponsori <ul><li>Sponsori </li></ul><ul><li>Gartenbau Oyntzen – furnizare material saditor, suport tehnologic </li></ul><ul><li>Victoria Global – furnizare fonduri necesare campaniei </li></ul><ul><li>Parteneri </li></ul><ul><li>Primaria Brasov – suport tehnologic si de design al parcurilor </li></ul><ul><li>Centrul de Voluntariat Brasov – suport voluntari si organizare voluntari </li></ul><ul><li>StiriBrasov – partener media – promovare actiune (articole, poze) </li></ul><ul><li>IubescBrasovul – partener media – promovare actiune </li></ul>
  5. 5. Ia-ti Revansa Promovarea Media pentru Sponsori 1. www.comunicatedepresa.ro – actiunea va fi anuntata la finele lunii Octombrie. Din experienta anterioara, comunicatul este preluat in peste 5 ziare locale (vezi campania “30 de minute pentru 30 de ani”) 2. www.stiribrasov.ro – site de stiri local, cu un numar de peste 500 vizitatori unici pe saptamana. Se asigura articole inainte si dupa actiune, poze din timpul actiunii 3. www.iubescbrasovul.ro – site de promovare a Brasovului – se asigura articol inainte de actiune 4. Poster – vor fi tiparite 30 de postere ce vor fi postate pe zonele de afisaj din Brasov, plus centre de afaceri (Tractorul, Vodafone, IPSOS, etc) 5. Placi de promovare permanente – vor fi postate in parcuri cate doua placi de promovare ale actiunii. Placile vor ramane timp de un an, conform intelegerii cu Primaria Brasov. Ele vor contine numele actiunii, organizatorul, sponsorii si partenerii.

×