Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Scurta prezentare realizata de Zin Andreea
Cuprins
1. Ce este iSalary Romania
2. Cine poate castiga bani
3. Cat se poate castiga
4. Cat trebuie sa muncesti zilnic?
5...
Ce este iSalary Romania
Initial iSalary a fost intemeiat in America urmand ca in
scurt timp sa se extinda in foarte multe ...
Cine poate castiga bani
Utilizand iSalary Romania aproape oricine care
respecta conditiile urmatoare poate castiga bani on...
Cat se poate castiga
Cu iSalary Romania se poate castiga garantat o suma
medie de bani (500-900 euro pe luna). Suma castig...
Cat trebuie sa muncesti zilnic?
Aceasta intrebare este foarte des pusa, dar raspunsul
acesteia nu este foarte clar. Spun a...
Cum poti incepe
 Acceseaza linkul www.iSalary.ro si urmeaza
instructiunile de pe site. Acest site este varianta
oficiala ...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Cum functioneaza iSalary Romania si ce trebuie sa faci?

45.319 visualizaciones

Publicado el

O scurta prezentare a programului iSalary Romania, program cu care puteti castiga bani online, simplu si rapid. Aflati cum functioneaza si ce trebuie sa faci.

Publicado en: Economía y finanzas

Cum functioneaza iSalary Romania si ce trebuie sa faci?

  1. 1. Scurta prezentare realizata de Zin Andreea
  2. 2. Cuprins 1. Ce este iSalary Romania 2. Cine poate castiga bani 3. Cat se poate castiga 4. Cat trebuie sa muncesti zilnic? 5. Cum poti incepe
  3. 3. Ce este iSalary Romania Initial iSalary a fost intemeiat in America urmand ca in scurt timp sa se extinda in foarte multe tari printre care se enumara mai nou si Romania. Aceasta aplicatie permite foarte multor persoane din intreaga lume sa isi genereze venituri in mod legal intr-un timp foarte scurt. Utilizatorul are nevoie in primul rand de un computer personal si de o conexiune de viteza medie la internet.
  4. 4. Cine poate castiga bani Utilizand iSalary Romania aproape oricine care respecta conditiile urmatoare poate castiga bani online  Varsta minima de 14 ani  Cunostinte de nivel incepator-mediu de utilizare a computerului si a sistemului de operare Windows  Cunostinte de nivel incepator-mediu de navigare pe internet  Limba engleza nivel incepator (intelegerea cuvintelor uzuale pe internet: login, register, cancel, ...)
  5. 5. Cat se poate castiga Cu iSalary Romania se poate castiga garantat o suma medie de bani (500-900 euro pe luna). Suma castigata in plus, pe langa aceasta poate ajunge si la 3000-5000 euro. Aceasta poate varia in functie de foarte multi factori, de exemplu daca linkurile vandute sunt legate de afaceri-business, sumele castigate sunt mai mari decat in cazul unora despre divertisment, jocuri. Domeniile in care se castiga cel mai bine: afaceri, sanatate, fashion, feminin, slabire, servicii virtuale.
  6. 6. Cat trebuie sa muncesti zilnic? Aceasta intrebare este foarte des pusa, dar raspunsul acesteia nu este foarte clar. Spun asta deoarece nu se impune un program fix de lucru, ai posibilitatea sa poti lucra de acasa la un program impus de tine. Castigul este direct proportional cu timpul muncit dar nu este o regula generala stabila. Exista momente cand intr-o ora muncita sa se castige cat in alte 5 ore de lucru. Ideal este sa muncesti cat mai intens in primele luni pentru a te familiariza cat mai tare cu sistemul de lucru, urmand ca dupa ceva timp sa iti realizezi un program fix in functie de timpul disponibil.
  7. 7. Cum poti incepe  Acceseaza linkul www.iSalary.ro si urmeaza instructiunile de pe site. Acest site este varianta oficiala disponibil in limba romana.  www.iSalary.ro

×