So

158 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
158
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

So

 1. 1. SoCrear un podcast a través d’audacity El podcast és una font RSS d’àudio.El podcàsting generalment sutilitza amb arxius dàudio si bé aquesta tecnologia es potutilitzar per a qualsevol classe darxiu, incloent actualitzacions de programari, imatges i vídeos, i es distribueix a través mitjançant una arxiu RSS, de manera que l’usuaripugui descarregar-lo al seu reproductor portàtil o escolltar-lo on el tinguis allotjat.
 2. 2. Audacity SoEl programa Audacity és ideal per a gravar i editar arxius de so. Permet tallar trossosde la pista de so i canviar-los de lloc o eliminar-los, com per exemple sorolls que hemagafat durant la gravació o espais de silenci que volem eliminar.
 3. 3. Eines i espai de treball So medicióEines de control Línia de temps Espai de treball
 4. 4. SoBotons: Línia de temps
 5. 5. Gravar audio: SoDirectament al programa, botó rec
 6. 6. Gravar audio SoImportar l’audio ja creat i editar-lo.Descarregar música lliure drets:JamendoDogmazic
 7. 7. Gravar audio So Com editar dos pistes. Passos:1- tenir dos fitxers oberts2- Amb l’opció eina de selecció, seleccionem les parts que volem enganxar ifem control + C / control + V i enganxem justament en la part que seleccionem Pista enganxada pista completa
 8. 8. SoPràctiques:1- Gravar audio micròfon / obrir fitxer d’audio mòbil (convertir)2- Obrir dos pistes i desar el fitxer3- Importar arxius mp3 per crear podcast
 9. 9. Crear podcast amb ivoox SoHi ha moltes eines per crear podcast (poderato, garageband) i podercompartir-ho amb les teves xarxes socials, web, bloc… però en aquestsmoments l’eina (xarxa social) més interessant és ivoox.Ivoox és un espai en el qual es pot publicar, escoltar, compartir i descarregaraudios.Ivoox es un espacio en el que podemos publicar, escuchar, compartir ydescargar audios.
 10. 10. Importar arxiu mp3 So
 11. 11. Crear podcast amb ivoox SoHas de donar-te d’alta i registrar-te. Ja registrat. 1 2
 12. 12. Crear podcast amb ivoox SoOmplir la informació.
 13. 13. Crear podcast amb ivoox SoAnar a zona privada.
 14. 14. Crear podcast amb ivoox SoJa podeu compartir el vostre podcast. Compartir
 15. 15. SoPràctiques:1- Donar-te d’alta ivoox2- Pujar fitxer mp3 ja creat en audacity3- Omplir les dades del formulari / crear canal4- Crear podcast i veure com compartir-ho.

×