Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Brochure SOOS Planning & Events (25-1-2017)

66 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Brochure SOOS Planning & Events (25-1-2017)

 1. 1. Planning & Events SOOS Graag willen wij u laten kennis maken met SOOS Planning & Events, een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in amusement. Wanneer het gaat om een bedrijfsevenement, personeelsactiviteiten of programma’s voor toeristen, wij verzegelen uw wensen. Wij staan garant voor creativiteit en onvergetelijke ervaringen. SOOS Planning & Events speelt in op uw belangen en staat u terzijde van het begin tot het eind.
 2. 2. Bedrijfsevenementen SOOS Middelburgse Stegentochten SOOS Walcherse Picknick rit SOOS Dag- & meerdaagse activiteiten SOOS Presentaties & congressen SOOS
 3. 3. Bedrijfsevenementen SOOS Een passend en goed evenement organiseren is tijdrovend en een vak apart. Zowel voor openingen, jubilea, presentaties, introducties als personeelsfeesten, zijn wij uw ervaren partner. Van A tot Z kunnen wij uw evenement organiseren en tot een onvergetelijke happening maken. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Wij bogen op een gedegen netwerk en veel ervaring. Informeer naar de mogelijkheden of laat ons vrijblijvend een offerte maken. Naast het organiseren van evenementen op maat bieden wij een aantal kenmerkende programma’s aan. Een Middelburgse stegentocht, een picknick puzzelrit op de fiets en diverse dag- en meerdaagse tochten.
 4. 4. Middelburgse stegentochten SOOS Als historische (VOC) stad is Middelburg erg geliefd. Middelburg kent echter ook oneindig veel stegen en heeft een bewogen verleden wat u zelf kunt ontdekken tijdens een stegentocht. U waant zich een paar eeuwen terug en maakt kennis met de stad op een manier zoals u Middelburg nog nooit heeft gezien. Halverwege wordt de tocht onderbroken voor een drankje (inbegrepen). Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen tijdens één van onze tochten. Stegentochten kunnen ook worden gehouden in combinatie met een lunch of diner, bierproeven, high-tea of speciale thema’s. Vraag naar de mogelijkheden. middelburgsestegentochten
 5. 5. Walcherse Picknick rit SOOS Zeeland is rijk aan prachtige routes met daarin veel natuurschoon, waterrijke gebieden en historische dorpen en plaatsen. Een goede manier om deze bezienswaardigheden te bezoeken is middels een speurtocht op de fiets. Uw fiets staat klaar en u krijgt een routekaart mee. Halverwege kunt u stoppen voor een overheerlijke picknick aan het water of midden in het bos. Alle ingrediënten voor deze picknick staan op u te wachten op de betreffende locatie. Een gezonde, gezellige en avontuurlijke manier om de omgeving te ontdekken. De picknick bestaat uit een rijkelijk gevulde picknickmand met eetgerei en traditioneel picknickkleed. Aanvullende opties zijn een smoothiekraam en/of pannenkoekenbakfiets. Pech onderweg? Dan vervangen wij de fiets.
 6. 6. Dag- & meerdaagse activiteiten SOOS Wilt u een originele dag uit met personeel, vereniging of andere groep? Wij ontwerpen voor u het perfecte dag- of meerdaags evenement wat u niet snel zult vergeten. Afgaand op uw wensen komen wij met een passend, creatief en gedegen aanbod. Wij regelen desgewenst het vervoer. Daarnaast bieden wij u een paar kant en klare dagactiviteiten: Kanovaren op de leukste rivieren van de Benelux Culinaire tochten door historische steden Thema-activiteiten op inspirerende locaties Eiland BBQ-en
 7. 7. Presentaties & congressen SOOS Wanneer u uw product of dienst op een professionele en originele manier voor het voetlicht wilt brengen en u heeft het te druk met uw huidige werkzaamheden, dan nemen wij het uit handen, realiseren een passend concept en voeren het uit van begin tot eind. Standbouw, beurspresentaties en congressen zijn een discipline die onze medewerkers al jaren beheersen. Wij bogen op een groot netwerk van toeleveranciers die kunnen bijdragen aan de perfecte presentatie van uw bedrijf binnen uw budget. Vraag naar onze ideeën.
 8. 8. Tot slot SOOS Wilt u een evenement organiseren of uw product presenteren. Wilt u een feestje organiseren of denkt u meer aan een grootschalig bedrijfsuitje? Heeft u concrete plannen of weet u niet waar u moet beginnen? Wij denken voor elke situatie graag met u mee en ceeëren originele oplossingen. Nodig ons uit aan tafel om uw wensen en plannen in kaart te brengen. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Stel uw vraag of maak gelijk een afspraak. Graag tot ziens.
 9. 9. Contact SOOS SOOS Planning & Events Goese Korenmarkt 22a 4331 HT Middelburg Tel: 06-25180130 Email: info@soosevents.nl www.soosevents.nl soosevents Kvk nr: 22035005
 10. 10. © 2017

×