Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa!        LECS (Liga pentru Educaţie, Cultură şi Spor...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

2011.06.27 Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa!

548 visualizaciones

Publicado el

LECS (Liga pentru Educaţie, Cultură şi Sport) vă invită la conferinţa de presă ce anunţă întoarcerea în ţară a jurnaliştilor români participanţi în proiectul “Take your Chance, Be the Change!” pentru o nouă generaţie de jurnalişti Europa-Africa! Kigali, Rwanda, 17-29 mai.

Publicado en: Tecnología, Empresariales
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

2011.06.27 Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa!

  1. 1. Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa! LECS (Liga pentru Educaţie, Cultură şi Sport) vă invită la conferinţa de presă ceanunţă întoarcerea în ţară a jurnaliştilor români participanţi în proiectul “Take yourChance, Be the Change!” pentru o nouă generaţie de jurnalişti Europa-Africa!Kigali, Rwanda, 17-29 mai. Conferinţa va avea loc vineri, 1 iulie, ora 11.00 la Orange Concept Store (CaleaVictoriei nr. 41 , Bucureşti). “Take your Chance, Be the Change!” este un proiect realizat de LECSsi EPTO (European Peer Training Organisation), cu sprijinul Comisiei Europene prinprogramul Tineret in Actiune. Acest training pentru jurnalişti s-a desfasurat delocîntâmplător în Kigali, Rwanda, locul în care în urmă cu 17 ani (1994) a avut loc genocidulce s-a soldat cu aproape 1 milion de victime, deznodământ la care presa locală a contribuitdecisiv, iar mare parte din presa internaţională a fost pasivă. Invitaţi: Asztalos Csaba Ferenc(Preşedintele Consiliul Naţional pentru CombatereaDiscriminării), Mihai Iordache(presedintele LECS, trainerul proiectului), Aniela Firulovic(vice-presedintele LECS, coordonatorul de proiect), participantele din România: MariaBalabaş(jurnalistă la Radio România Cultural) şi Irina Ursu(corespondent de presă pentruemisiunea Caravana Romilor). Maria si Irina vor povesti despre experienţa lor alături de ceilalţi 22 de jurnalişti din Europa şi Africa.Detalii despre proiect si articolele participanţilorpe www.takeyourchancebethechange.com/blog/Vă rugăm confirmaţi participarea.Persoană de contact:Aniela FirulovicTelefon: +40721236806E-mail: aniela.firulovic@gmail.comProgramul “Tineret in Actiune” promovează mobilitatea, iniţiativa, învăţarea interculturală sisolidaritatea între tinerii din Europa si din întreaga lume. Puteţi citi mai multe despreprogramul Comisiei Europene pe web-site: www.tinact.ro “Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret in Actiune”. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.”

×