Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Revolució industrial

66 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Revolució industrial

  1. 1. REVOLUCIÓ INDUSTRIAL
  2. 2. ELS CANVIS DE LA POBLACIÓ
  3. 3. A partir de la segona meitat del segle XVIII, la poblacióanglesa, i posteriorment la de la resta d’Europa va començar acréixer d’una manera continuada.Aquest creixement, afectarà a la revolució industrial.
  4. 4. La revolució demogràfica.La revolució demogràfica consisteix en un ràpidcreixement de la població europea, esprodueix al llarg dels segles XVIII i XIX. Durantaquesta època es manté una alta natalitatmentre cau la mortalitat. Aquest fenomen esva deure al fet que la revolució industrial vamillorar les condicions de vida de la població:millora en lalimentació, la higiene i la sanitat.A la llarga la revolució demogràfica va produirsuperpoblació. Ni tan sols les nacionsindustrials van poder oferir treball a tots elsseus habitants.La població sobrant va emigrar sobretot aAmèrica i al les colònies. Els europeus vanocupar terres anteriorment desertes com lestde Sibèria o loest americà.
  5. 5. CAUSES
  6. 6. l augment de la població europeaVa ser conseqüència del manteniment daltes taxesde natalitat (al voltant del 40 x mil) i la dràstica reducció de les de mortalitat . Aquest increment va tenir major rellevància en les ciutats que en làmbit rural.

×