Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Q.t.4 la reproducció

202 visualizaciones

Publicado el

LA FUNCIÓ DE REPRODUCCIÓ ALS ÉSSERS VIUS

Publicado en: Medio ambiente
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Q.t.4 la reproducció

  1. 1. C.N. 2 E.S.O. Q.T.4 LAREPRODUCCIÓ T.1.- LA REPRODUCCIÓ I EL CICLE VITAL 1ª.- Què és la reproducció? 2ª.- Relaciona i diferencia: * Reproducció sexual i repeodució asexual. 3ª.- Què és el cicle vital? 4ª.- Enumera les fases que compren el cicle biològic. 5ª.- En què consisteix la reproducció? 6ª.- En que consisteix el desenvolupament embrionari? 7ª.- En què consisteix el creixement? 8ª.- Act.3. p. 66 T.2.- LA REPRODUCCIÓ ASEXUAL EN ELS ANIMALS
  2. 2. 9ª.- Act. 5 p. 67. 10ª.- En què consisteix l’ escissió o fragmentació? Posa’n un exemple i fes-ne un dibuix. 11.- Què és la regeneració? Posa´n un exemple 12.- Què és la gemmació? 13ª.- Quina diferència hi ha entre la gemmació de la hidra i la gemmació dels corals? T.3- LA REPRODUCCIÖ SEXUAL EN ELS ANIMALS 14ª.- En què consisteix la reproducció alternant? Posa un exemple d’ ésser viu que tengui aquest tipus de reproducció. 15ª.- Què són les gònades? 16ª.- Omple el quadre següent: Gònades mascles Gònades femelles Gàmetes masculins Gàmetes femenins 17ª.- Què són els organismos unisexuals? 18ª.- En què consisteix el dimorfisme sexual? Posa´n 5 exemples. 19ª.- Què són els individus hermafrodites? Posa´n un exemple. T.4- LA FECUNDACIÓ 20ª.- En què consisteix la fecundació? 21ª.- En què es transforma el zigot quan es divideix successivament? 22ª.- Relaciona i diferencia posant exemples: * Fecundació externa i fecundació interna. 23ª.- Què és la copulació? 25ª.- Act. 9 p. 69 26ª.- Act. 10 p. 69.
  3. 3. T.5.- EL DESENVOLUPAMENT EMBRIONARI 27ª.- Què compren el desenvolupament embrionari? 28ª.- Quins tres tipus de reproducció distingim als animals segons on es produeixi la fecundació i el desenvolupament de l’ embrió? 29ª.- En què consisteix la reproducció ovípara? Posa´n un exemple. 30ª.- En què consisteix la reproducció vivípara? Posa´n un exemple. 31ª.- En què consisteix la reproducció ovovivípara? Posa’n un exemple. 32ª.- Com conclou el desenvolupament de l’ embrió en els ovípars i en els ovovivípars? 33ª.- Com conclou en els vivípars? T.6.- EL DESENVOLUPAMENT POSTEMBRIONARI. 34ª.- En què consisteix el desenvolupament postembrionari? 35ª.- Relaciona i diferencia posant exemples: * Desenvolupament postembrionari directe i indirecte: 36ª.- En què consisteix la metamorfosi? De quins tipus n’ hi ha? Posa un exemple de cada. En què es diferencien?
  4. 4. T.7.- EL CICLE VITAL DE LES PLANTES T.8.- LA REPRODUCCIÓ ASEXUAL EN LES PLANTES 37ª.- En què consisteix la reproducció vegetativa? De quines formes en coneixes? 38ª.- a) Què són els estolons? .Posa´n un exemple.b) Què són els bulbs? Posa´n un exemple. c) Què són els tubercles? Posa´n un exemple. 39ª.- En què consisteix la reproducció per espores? T.9.- LA REPRODUCCIÓ SEXUAL EN LES PLANTES AMB LLAVORS 40ª.- Què són les flors? 41ªa) Què són les flors hermafrodites? b) Què són les flors unisexuals? 42ª.- Què són els embolcalls florals? 43ª.- Relaciona I diferncia: * Calze I corol·la: 44ª.- Què són els òrgans reproductors? 45ª.- Relaciobna I diferencia : Pistil I estam. 46ª.- Què hi ha dins un gra de pol·len? 47ª.- En què consisteix la pol·linització? 48ª.- En què es diferencia l’ autopol·linització de la pol·linització encreuada? 49ª.- De quines dues maneres pot viatjar el gra de pol·len d’ una flor a una altre?. Posa un exemple de cada.
  5. 5. 50ª.- Quan es produeix la fecundació? 51ª.- Dibuixa un pistil on s´hi produeix la fecundació. 52ª.- Què és el tub pol·línic? 53ª.- Què és l’ embrió? 54ª.- Què és la llavor? 55ª.- Dibuixa una llavor i assenya-la-hi les seves parts. 56ª.- Què és l’ albumen? 57ª.- A què dóna lloc l’ embrió? 58ª.- Quines parts es diferencien a l’ embrió? 59ª.- Què és el fruit? 60ª.- Relaciona i diferencia posant exemples: * Fruits secs i fruits carnosos. 61ª.- Quines condicions s’ han de donar perque una llavor al caure al terra germini? T.10.- L’ EFICACIA DE LA REPRODUCCIÓ 62ª.- Per què és important la funció de reproducció? 63ª.- Omple el quadre següent referit a la reproducció asexual: Inconvenient Avantatge 64ª.- Enumera 4 inconvenients de la reproducció sexual: 1.- 2.- 3.- 4.- 65ª.- Quina gran avantatge permet la reproducció sexual?

×