REUNIÓ
DE
FAMÍLIES
4t curs

Octubre 2013
ORGANITZACIÓ DEL CENTRE
 Obertura centre: 8:55h
 Entrades i sortides. Es demana puntualitat.
 Retards o absències: s'han de justificar per escr...
CALENDARI
 Nadal: De dia 23 desembre a dia 6 gener.
 Pasqua: De dia 17 al 27 abril.
 Dies no lectius: 1 novembre, 4 novembre, 17
...
MESTRES QUE ENTREN A L’AULA
Tutores: Victòria Camacho, Magdalena Galmés,
Montse Ginard
Mestre d’ed. Física: Manolo Galán
Mestra de matemàtiques 4t C: ...
ORGANITZACIÓ DE L’AULA
 Rutines encarregats.
 Agenda. L’han de dur cada dia signada.
 Deures: variaran en funció del dia
 Desdoblaments: E.F ...
ÀREES INSTRUMENTALS
- CATALÀ: per blocs de continguts. Quadernet
complementari
- MATEMÀTIQUES: per blocs de continguts
- C...
COMPETÈNCIES BÀSIQUES
 Què són?
Ser competent no és tenir adquirits molts de coneixements, sinó ser
capaços d’utilitzar-los en contextos i situ...
AVALUACIÓ
 L’avaluació és contínua.

 Com avaluam?
- L’observació i seguiment de les activitats que fan diàriament: fitxes quadern...
SORTIDES ESCOLARS
 1r TRIMESTRE: Reforestació d’una zona cremada
(sembra de pins a Sa Duaia d’Artà)
 2n TRIMESTRE: excursió amb bicicleta....
COM PODEM AJUDAR ALS NOSTRES FILLS?
 Recordar-los que han de revisar l’agenda cada dia i la carpeta
(per veure si tenen deures o cap nota de la mestra). I si...
PÀGINA WEB I BLOCS
www.jaumefornaris.com
GRÀCIES PER LA VOSTRA
ASSISTÈNCIA!
Reunio pares 4t
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Reunio pares 4t

1.928 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
1.928
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
1.660
Acciones
Compartido
0
Descargas
3
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.
 • {}
 • Reunio pares 4t

  1. 1. REUNIÓ DE FAMÍLIES 4t curs Octubre 2013
  2. 2. ORGANITZACIÓ DEL CENTRE
  3. 3.  Obertura centre: 8:55h  Entrades i sortides. Es demana puntualitat.  Retards o absències: s'han de justificar per escrit  Patis : Berenars (dimarts fruita i dijous làctis). Emprar carmayoles (“fiambreres”).  Tutoria: dimarts, de 14h a 15h. Demanar entrevista a través de l’agenda.  Incidències  Jocs de casa (l’escola no es reponsabilitza)  Biblioteca Cavall Verd: préstec de llibres (autorització)
  4. 4. CALENDARI
  5. 5.  Nadal: De dia 23 desembre a dia 6 gener.  Pasqua: De dia 17 al 27 abril.  Dies no lectius: 1 novembre, 4 novembre, 17 gener, 28 febrer, 19 maig.  Acabament curs: 20 juny (previsiblement)
  6. 6. MESTRES QUE ENTREN A L’AULA
  7. 7. Tutores: Victòria Camacho, Magdalena Galmés, Montse Ginard Mestre d’ed. Física: Manolo Galán Mestra de matemàtiques 4t C: Bel Morey Mestra d’anglès: Rosa Martínez Mestra de música i plàstica (4t B): Montse Ginard Mestra de religió: Cristina Pulido Mestre de suport: Lluís Cladera Equip de suport: Aina Munar (PT) i Aina Servera. (Pendent ATE )
  8. 8. ORGANITZACIÓ DE L’AULA
  9. 9.  Rutines encarregats.  Agenda. L’han de dur cada dia signada.  Deures: variaran en funció del dia  Desdoblaments: E.F amb català i medi  Tallers variables (problemes, expressió escrita...)  Lectura en parella
  10. 10. ÀREES INSTRUMENTALS - CATALÀ: per blocs de continguts. Quadernet complementari - MATEMÀTIQUES: per blocs de continguts - CASTELLÀ: llibre de text complementat -MEDI: llibre de text com a guia treballant per projectes de forma cooperativa. Recerca de material a casa -Carpeta d’aula i carpeta de deures.
  11. 11. COMPETÈNCIES BÀSIQUES
  12. 12.  Què són? Ser competent no és tenir adquirits molts de coneixements, sinó ser capaços d’utilitzar-los en contextos i situacions diferents.  Per què les competències bàsiques? La informació està a l’abast de tothom a través dels mitjans de comunicació o internet, això no passava fa 20 anys. L’escola no s’ha de dedicar només a transmetre informació, sinó que ha d’ensenyar la manera de trobar-la, comprendre-la i analitzar-la críticament.  Com les treballam? Comprensió de distints texts, problemes reals, anàlisi publicitat, tallers, recerca temes de medi, experiments...
  13. 13. AVALUACIÓ
  14. 14.  L’avaluació és contínua.  Com avaluam? - L’observació i seguiment de les activitats que fan diàriament: fitxes quadern, murals, exposicions… - Fent proves escrites i orals. - Autoavaluació quadern, expressions escrites, dictats… per agafar consciència de les seves errades i corregir-les.  Què avaluam? - Assimilació dels continguts. - Treball en equip. - Presentació amb ordre i netedat dels treballs i quaderns. - Realització de deures i tasques de forma habitual. - Hàbits de comportament. - Progrés en l’adquisició de competències bàsiques.
  15. 15. SORTIDES ESCOLARS
  16. 16.  1r TRIMESTRE: Reforestació d’una zona cremada (sembra de pins a Sa Duaia d’Artà)  2n TRIMESTRE: excursió amb bicicleta. (Programa d’educació vial)  3r TRIMESTRE Acampada al casal de la Colònia de Sant Pere - Lloc partida i arribada: Aparcament Müller. - Menjador i escola matinera: Minibús. - Autoritzacions i pagament mínim 3 dies abans.
  17. 17. COM PODEM AJUDAR ALS NOSTRES FILLS?
  18. 18.  Recordar-los que han de revisar l’agenda cada dia i la carpeta (per veure si tenen deures o cap nota de la mestra). I signarlos l’agenda.  Rutines de feina: Creant un horari i un espai tranquil (sense TV o altres distraccions) per fer els deures. Els deures es corregeixen a classe, a casa seria suficient revisar que estan fets, i ben presentats.  Ajudant-los a preparar els dictats preparats:llegir,copiar-lo i tornar copiar les paraules difícils. Finalment fer-los el dictat i que ells es corregeixin mirant el text.  Signar els examens i revisar-los amb ells.  Potenciant la seva autonomia progressivament: haurien de preparar ells la seva motxilla, treure l’agenda...
  19. 19. PÀGINA WEB I BLOCS www.jaumefornaris.com
  20. 20. GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA!

  ×