Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

DXN Siker Egészség Jólét Terv! A SEJT!

 1. Nem tudom hány éves , miken ment már keresztül?! De elképzelhető, hogy már érték, olyan bajok amik után vagy amiben állandóan gyötörte a kérdés: MIÉRT PONT ÉN? MI LETT VOLNA HA? Mik voltak azok a dolgok amiket nem kellett volna megtennie, és mégis megtett?! Mik voltak azok a dolgok viszont amiket megtett, pedig jobb lett volna meg nem tenni?! Ez igaz az erkölcsi dolgokra, konfliktusokra, emberi kapcsolatokra épp úgy, mint az életmóddal, táplálkozással kapcsolatos dolgokra, vagy a megélhetéssel, anyagi források megteremtésének döntéseinél is?! Mi az amit ma már másképp csinálna? A SEJT azért készült, hogy soha ne kelljen feltennie ezeket a kérdéseket, és ha lehet egészséges, áldott élete legyen!
 2. Ha az embereket megkérdezzük, 95% azt válaszolná, igen, ő is egészséges akar lenni, hosszú életű és gazdag! Ki az, aki nem szeretné ezt, mondják!? Mégis, ha megkérdezzük, ő mit tesz érte, mivel támogatja az egészségét, milyen életmódot folytat, hogyan él az idejével, mire használja az idejét, pénzét, képességeit, kapcsolatait, hogyan kezeli az elékerülő vállalkozási, kitőrési lehetőségeket, akkor kiderül, hogy általában semmit sem tesznek!! Úgy élnek,mintha alanyi jogon járna mindenkinek az egészség, a jólét, a boldogság, a siker! Pedig NEM! Csak a betegséget lehet elkapni, az egészségért tenni kell! A jólét kevés embernek esik az ölébe, a többségnek kockázatok vállalása és sok megfelelő irányú munka megtételével, jó döntések után érik be! A tudás maga nem hatalom! Csak az alkalmazott tudás! Vagyis meg kell lennie, a változtatásra való készségnek az embernek! Hisz a legnagyobb örültség, ugyan azokat a dolgokat és úgy tenni minden nap, és közben más eredményt várni! A SEJT ennek megtervezésében segít!
 3. Utas vagy vezető ?! Bármilyen utazásról legyen szó életünkben, indulás előtt meg kell hoznunk egy döntést. Két választási lehetőségünk van: vagy utasok leszünk, vagy vezetők. Csak rajtunk áll, hogy melyiket válasszuk! Azok az emberek, akik az utas szerepét választják, kénytelenek oda menni, ahova a vezetőjük viszi őket. Az utasok nem szabhatják meg, hogy milyen sebességgel haladjanak előre, és abba sincs semmi beleszólásuk, hogy betartják-e útközben a szabályokat. Az utazásuk elég kellemes lehet ugyan, ám az utas szerepet választók egyszerűen csak tétlen és tehetetlen résztvevői lesznek az útnak, nincs befolyásuk a sikerre, az eredményre. Akik a vezető szerepét választják, felelősséget vállalnak azért, hogy előrehaladjanak a céljuk felé. Ők odafigyelnek, és összpontosítanak arra, hogy eljussanak útjuk végállomásához. Az utazás folyamán ők hozzák a döntéseket, kezükben tartva biztonságukat, és sikerüket. A vezetőnek megvan a választása, hogy a siker felé vegye az irányt, az utas azonban csak megy, ahova viszik. ÖN melyik lenne szívesebben? Vezető, vagy utas? A döntés az ÖN kezében van. David Cottrell: Hétfő reggeli döntések könyvéből
 4. • Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy azt megtegye. Felfedeztünk egy módszert annak megtanulására, hogyan lehet valaki "ura a saját életének", otthonról irányított üzlet alapításával, és kialakítottunk erre egy rendszert, amely olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. • A következő 1 órában , erről fogunk beszélni, részletekbe menően, hogy teljesen megértse, és eldönthesse, jelenthet-e ez megoldást, meglévő egészségügyi vagy anyagi jellegű problémáira?! Hogyan tud változtatni?!
 5. Tudjuk, a szíve mélyén, a legtöbb ember: • Szeretne változtatni, szeretne jobb életet élni! • Szeretne kevesebb munkával, egyre több pénzt keresni! • Azt szeretné csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni! • Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az idejét, mások meggazdagodását segítve, de nem tudja, hogyan és merre? • Szereti a szabadságot, és akkor és úgy szeretne dolgozni, ahogy és amikor akar! • Szeretne otthonról dolgozni, a családja közelében lenni, és úgy vezetni, egy akár nemzetközi vállalkozást! • Szeretné kipróbálni a vállalkozói világot, de nem tud, és nem is akar komoly kockázatot vállalni! • Szeretne a nyugdíj helyett valami nagyobb és biztosabb, havi passzív jövedelemre szert tenni! • De sokan vannak, akik egyszerűen csak szeretnék hasznosan eltölteni az idejüket, vagy szeretnének új barátokra, egy jó közösségre egy jó csapatra lelni!
 6. Azonban : • Tudjuk, hogy az emberek többsége, utálja ha el akarnak neki adni valamit! • Tudjuk, hogy az emberek többségét már elérte, valamilyen munka nélküli, könnyű meggazdagodást ígérő piramisjáték kéretlen ajánlata, és irtóznak minden hálózati felépítésű dologtól! • Tudjuk, hogy az emberek többsége jogosan bizalmatlan és nem hiszi el, hogy bárki, önzetlenül, jót akarjon neki! • Tudjuk, hogy az emberek többsége, könnyebben hiszi el a rossz híreket, mint azt, hogy minden lehet jobb is! • Tudjuk, hogy az emberek többsége szkeptikus, pesszimista, és nem csak másokban, de magában sem hisz már! • Tudjuk, hogy az emberek többségének a gondolkozását mélyen meghatározza, hogy milyen információk, nevelés mellett nőtt fel, és milyen tapasztalatokat gyűjtött be élete során, milyen RENDZSER épült ki a gondolkodásában!
 7. Sohase mond, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak! Tedd fel a kérdést inkább: Hogyan engedhetném meg ezt magamnak? Minden a fejben dől el!
 8. Ki tud-e lépni a gondolati sémáiból, elképzeléseiből? Egyszer nagy árvíz volt egy faluban, mindenkinek sikerült elmenekülnie, csak a papnak nem. Felmászott a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott: – Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól ! Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, nem volt hajlandó beszállni. Nemsokára egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopterrel akarták kimenteni, de azt sem fogadta el, hogy őt majd Isten menti meg. Végül összedőlt a torony és megfulladt. A mennyben Isten előtt állva megkérdezte: – Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis megfulladtam ?! Miért nem segítettél ? – Fiam – szólt Isten – küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is, de hát neked semmi sem volt elég jó, mi volt a te elképzelésed?
 9. Sok ember él különböző szükségek közt, rossz egészségi állapotban, szegényen, és szeretne jobban élni! Lehet, hogy várja a segítséget, még imádkozik is, de olyan mintha hiába tenné, semmi válasz! A fejében ott vannak a korlátok, a saját elképzelések, amit a szüleitől hallott, tanult, amit a média közvetít felé, vagy amit a barátok, a szomszéd véleménye mond! Néha, néha jönnek ilyen “lehetőségek”, üzleti ajánlatok, hogyan lehetne plusz pénzhez, passzív jövedelemhez jutni, kitörni a szegénységből, a betegségből, de emberünk engedi elmenni maga mellett. Biztos valami átverés, én nem vagyok ilyen, nekem ez nem működne gondolja, és így sohase hallgat, néz végig egy ilyen bemutatót! Ott volt előtte a lehetőség, “jött a helikopter” de ő más megoldásban gondolkodott! Valami jól fizető stabil állást akart, vagy nagyobb segélyt az államtól, vagy valami szuper befektetést ahol megsokszorozzák a pénzét, vagy a lottón megnyeri a főnyereményt?! De egyik se jött össze, így az élete keserűen végződik, mert neki semmi se jött össze, nem volt olyan szerencsés! Úgy gondolom, és tapasztalom is, hogy a SEJT terv működik, sokaknak segített már, hogy egészségesebb, sikeresebb életet kezdjenek, nagyobb jólétben! Vegye, úgy, hogy ez most lehet az Ön helikoptere, és jó lenne megragadnia, hogy kiemelkedjen a bajból, és kiszabaduljon a rossz helyzetéből?! Nem gondolja? Ki tud-e lépni a gondolati sémáiból, elképzeléseiből?
 10. Megélhetés, jólét vagy egészség?! A SIKER az ha nem kell választania! Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét, hogy egészsége legyen! A sok munka, a stressz, az állandó létbizonytalanság, kiszolgáltatottság, a bizonytalan jövő, a kapcsolatok, de az egészség kárára megy, törvényszerűen! Önnek van terve stratégiája, hogy éljen sokáig, és hogy őrizze meg az egészségét az út végéig?! A siker mindenkinek más! Van akinek a sok pénz, a tekintély, az elismerés, legjobbnak lenni a szakmában, kigondolni valamit és azt véghez vinni, a jó házasság, a boldog család, a sok jó barát, vagy egészségesnek maradni sokáig! De a világon a legnagyobb bolondság, ha valaki változást akar, sikert akar egy területen, de semmin se változtat, a régi módszerrel akar, új, jobb eredményt! Önnek van terve, hogy legyen sikeres élete minél több területén?
 11. Jólét, gazdagság: Sokak számára már ez a szó is problémát, elutasítandó, rosszat jelent! Nagyon sok ember szocializálódott ilyen gondolatokkal, hogy meggazdagodni csak tisztességtelenül lehet! A gazdagság sokak számára nem erény, ha valaki gazdag akkor ott biztos van valami a háttérben, és különben is a pénz nem boldogít nyugtatják magukat! Sokan úgy nevelkedtek fel, hogy dolgozni csak keményen lehet! Az élet azonban mást mutat! A gazdag emberek többsége nem „kemény” munkával, hanem okosan, ésszel szerezte vagyonát, mert jó helyen volt jó időben, jó döntést hozott, jól forgatta a pénzét, vagy esetleg megtanulta a pénzt dolgoztatni, és különböző ötletekkel, befektetésekkel növelte vagyonát! Önnek van meggazdagodási terve, mer nagyban gondolkodni, vannak álmai amiket meg akar valósítani? Terv: Nem valami gyors, munka nélküli meggazdagodásról beszélünk, hanem egy programról amivel segíthetünk magunkon, másokon, és hosszabb távon olyan passzív jövedelmet biztosíthat, ami anyagilag függetlenné teheti! Egészségesebb életet élhet, és ezzel még pénzt is kereshet!
 12. Lesz egy szép háza, kerttel és medencével Lesz sok szuper autója, sőt saját hajója, repülője Körbeutazza a világot, és mindenhova eljut a családjával! És annyi pénze lesz, hogy bármikor, bármit megvehet Kezdetben a legtöbb gyerek még hisz benne, hogy egyszer gazdag lesz, és :
 13. Aztán felnőnek és elkezdenek számolni, és akkor szembesülnek a valósággal! Az álmainkért bizony komolyan meg kell dolgozni, és sokszor maga a megélhetés is egy valós, Gazdálkodj okosan játék!! Az álmokat egyre inkább elhomályosítják a kételyek, az aggódás és a HOGYANok! És egyre inkább elfogadja a “logikus” érveket, a korlátokat, és feladja a hitét, álmát, hogy olyan dolgokat elérjen, amire úgy tűnik, nincs esélye!
 14. 3 fajta ember alakul ki!80% Túlélésre játszik, nem tesz semmit, hogy jobb legyen! Mindig hibásokat keres, nem vállal felelőséget az életéért! Spórolás, hónapról hónapra, sárga csekk, Adósság csapda, ingyenes, ez nagyon drága, már megint hétfő van…a jellemző szavaik. 15% él a lehetőségekkel. Polgári jólét. 5% Élvezi az életet, irányítja a pénz áramlását! Körülmények + reakció, hozzáállás = Eredmény
 15. Az egészségképben is 3 típus van 80% - közömbös – nincs erős életkedv! Nem törődik az egészségével, sokszor akkor sem, amikor már fájdalmak, tűnetek jelzik a bajt! Csak az orvosokra számít, gyógyszerekben bízik. Jellemzően nyugdíjas korra már gyógyszereken élnek és a rendelőkben töltik idejüket, panaszkodva! 15% - Megpróbál egészségesen élni, táplálkozni, sportol. A legjobb orvosokat keresi, gyógyszergyári vitaminokat szed, csepegtet, pezsegtet! 5% - A megelőzésre fókuszál – Táplálék kiegészítőket szed, ügyel arra, mit eszik meg, keresi a természetes megoldásokat, és a bio élelmiszereket!
 16. Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! A bölcs ember nem akkor kezd el kutat ásni, mikor megszomjazott, hanem akkor amikor még bőségesek a forrásai! Aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget, minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt, hogy mire azt igen! Csak a betegséget lehet elkapni másoktól, az egészséget nem! Az egészséget választani kell!
 17. Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! • A 80% A 15%Spórol illetve többet dolgozik, tanul! Szerencsejáték, pilótajátékok… Bankban kamatra vár, esetleg tőzsde, hagyományos vállalkozás.
 18. Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs 7-8 számjegyű, havi jövedelemre? A gazdagság csak egyesek, az 5% kiváltsága lenne?
 19. Nincs ideje – nincs pénze: Zömében az alkalmazottak ők! 4 ember csoport alakul ki: Ők akik eladják a munkaidejüket pénzért!
 20. Nincs pénze – de van sok ideje Zömében a nyugdíjasok, a munkanélküliek ők! Ők akik nem készültek fel időben, és csak az állami ellátásban bíztak! Vagy munkanélküliek, akik csak segélyekben gondolkodnak! 4 ember csoport alakul ki:
 21. Van pénze – de nincs ideje! Zömében a vállalkozók ők! Ők saját maguk alkalmazottjai lettek, a megélhetésért erejük felett kell dolgozni, bár a jutalom és a pénz is több, de nem mindig ! 4 ember csoport alakul ki:
 22. Mi jellemző egy vállalkozásra? 1. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár! 2. Oda van kötve vállalkozásához! Aktív jövedelem. 3. Nincs növekedési lehetőség! 4. Állandóan fejleszteni kell, mert lemarad a versenyben! 5. Bonyolult könyvelés, elszámolások!
 23. Rendszereket, hálózatokat építenek, a pénzt dolgoztatják!
 24. A pénz keresés – angolban pénzcsinálás - 4 módja Robert T. Kiyosaki : A CASHFLOW-négyszög megmutatja, miért van, hogy egyesek kevesebbet dolgoznak, mint mások, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek és nagyobb anyagi biztonságban élnek.
 25. A cél tehát a C faktoron át eljutni a befektetők közé, ahol már a pénz dolgozik helyettünk! DE MI KELL AHHOZ, HOGY ELINDÍTSUNK EGY SIKERES VÁLLALKOZÁST?! Egy nagyszerű egyedi ötlet! Sok pénz és idő! Türelem, kitartás!
 26. Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni!
 27. Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?
 28. Akkor mit tehet, ha nincs se: Pénze Végzettsége Egyedi ötlete Tapasztalata Eszközei
 29. Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként? - Mert bárki belekezdhet, jellemzően munka mellett! - Nem igényel képzettséget, végzettséget, nincs korhatár! - Nem igényel nagyobb befektetést! - Nincsenek kereseti korlátok! - Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jutalék. - Egyre kevesebb munkával, egyre több pénz! - Nemzetközileg építhető! - Az MLM képzések haszna, az élet más területeire is kihat! - Örökölhető, passzív jövedelmet ad!
 30. Miért a Network marketing? „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty Az eladott termékek nyereségének nagy részét a cég, nem reklámra, boltokra, alkalmazottakra költi, hanem a rendszerben csatlakozott és hálózatot építő, saját fogyasztással rendelkező üzletépítők közt osztja szét, az elért szintek, eredmények alapján, jutalékként!
 31. Mi a különbség az MLM és a hagyományos vállalkozások között? Hagyományos vállalkozás • Magas kezdő tőke szükséges / 3-5 millió / • Saját árukészlet kell, befektetés, ami könnyen a nyakán maradhat! • Lassú a megtérülés, több év is lehet! • Általában beruházást, telephelyet igényel! • Önnek kell kitalálni, megalkotni, gyártani, értékesíteni a termékeket. • Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel! • Nagy a kockázat, sokat veszíthet! • Korlátozott növekedési lehetőségek! • Zömében aktív jelenlétet igényel, ha nincs jelen, leáll a bevétel is! • Korlátozott nyitva tartás, vevőkör! • Nemzetközi piacra nehéz kilépni, mindenhol másképp lehet céget alapítani, adózni és bevezetni termékeket! • Ha nyugdíjba megy, és nincs, aki átvegye a céget, nem termel többé jövedelmet!
 32. MLM vállalkozás • Minimális kezdő tőkével elindítható / 27-170 ezer / • Megtérülés akár az első hónapokban! • Nem igényel beruházást, telephelyet, alkalmazottat, minimális a rezsi költség, nincs árukészlet! • Nem elad, csak reklámoz, kiközvetít! • Nem kell induláshoz vállalkozói, elég akkor kiváltani, mikor már annyi stabil havi jövedelem van, és gyűlt össze, hogy érdemes felvenni! • Nincs kockázat, nincs mit veszteni, mivel nincs befektetés! • Korlátlan növekedési lehetőségek, akár nemzetközileg is! Az egész világon jelen lehet, bárhonnan dolgozhat irányithat, és élhet, s ott veszi fel a pénzt az egész világ forgalma után ahol él, az ottani törvények adózás alapján! • Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jutalék! • Egyre kevesebb aktív jelenlétet igényel, út a passzív jövedelemhez! • Korlátlan nyitva tartás, piac az egész világ! • Fiatalon nyugdíjba mehet, a passzív jövedelem, örökölhető és stabil bevétel lehet idős korban is, mikor már nem tud vagy nem akar dolgozni!
 33. Ez tényleg működik? A statisztikák, és valós gazdasági számok alapján egyértelműen kimondható, hogy a legnagyobb gazdasági válságban, ami az elmúlt évtizedeket jellemezte, a direkt értékesítés, a network marketing iparág lankadatlan növekedést mutatott. A hiteles és valós MLM cégek forgalma évről évre kiugróan magasan növekszik, és ezzel nagyon sok embernek ad megélhetési biztonságot, amellett, hogy a forgalmazott termékek is sokak életminőségét javítják!
 34. MLM vagy piramis játék? Természetesen nem söpörhetjük a szőnyeg alá, azt a rengeteg negatív tapasztalatot és véleményt, ami miatt az MLM szakma sok helyen nem éppen legnépszerűbb kategóriába tartozik! Ezért fontos felhívni a figyelmet, hogy az MLM nem azonos a könnyű gyors és munkanélküli meggazdagodást ígérő, pilótajátékokkal, piramisjátékokkal. Amikor a termék „nem lényeges” úgyis mindenki a pénz miatt csatlakozik, szöveget hallja, vagy nincs is termék, csak belépési, fenntartási pénzek, akkor jobb, ha gyanút fog!
 35. Legyen valós termék - ne csak valami online dolog, vagy vásárlási jog, pozíció, vagy valami jelképes dolog, amivel hitelessé próbálnak tenni egy valójában pilótajátékot! Ne legyenek benne szándékos túlzások, mézesmadzagok, kis betűs részek, NE LEGYEN MÓKUSVAKÍTÁS! Olyan termék legyen amit idáig is ismertem, fogyasztottam, nem új szokás felvételére akar rávenni, új költségekre! Olyan termék legyen, amit akkor is megvennék és annyiért , ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség! Olyan üzlet legyen , amit bárki el tud indítani, nem igényel óriási anyagi befektetést, nincsenek beépített kényszerek, és nem lehet vele semmit veszíteni! Olyan termék legyen, aminek bemutatásához nem kell szakértelem, és nem kellenek manipulációs elemek! Olyan termék és üzlet legyen, amit online is tudok végezni, és nemzetközileg is tudok vele toborozni! Én mit kerestem?
 36. • Legyen a cég legalább 10 éves, és legyenek nyilvános adatai, melyek növekedést mutatnak! / Emlékezzünk az elmúlt 8 év bukásaira! / Talán nem is baj, ha nem amerikai, csili-vili a cég! • Legyen a cég elérhető bárki számára az adott országokban, így Magyarországon is. Legyen személyes ügyfélszolgálat, reklamációra lehetőség! • Ne legyenek termékellátási, jutalék kifizetési problémák soha! • Legyenek a vezetők elérhetőek, és megközelíthetőek! • Legyen a cég törvényes és törvény tisztelő, ne kelljen félni, hogy bármi ronthatja a hírnevét! • A marketingterv legyen érthető, kiszámítható, igazságos, inspiratív, és teljesíthető! Ne legyenek benne beépített kényszerek, amik miatt a tagoknak akkor is vásárolniuk kell, ha nincs rá szükségük, nem engedhetik meg maguknak! Ne lehessen semmit bukni, elveszteni, visszaesni, nullázódni, mindenki maga választhassa meg a módszert és a sebességet is! Én mit kerestem?
 37. Tudom általában itt kerülnek elő a kifogások! • Én nem tudok és nem akarok eladni! • Nem akarom a környezetemet, barátságaimat anyagi haszonszerzésre felhasználni! • Nem akarok házalni, ügynökké válni! • Én nem érek rá, nem vagyok erre alkalmas, nekem ez biztos nem sikerülne! Én nem tudok jól beszélni, nem tudok senkit meggyőzni! Én nem tudnék ebben hiteles lenni. Megértem az érzéseit, mégis kérem hallgasson végig!
 38. Gondolkozzon el! • Ha fodrász lenne és nyit egy szalont, vagy autószerelő és nyit egy műhelyt, vagy kereskedő és nyit egy boltot, minden rokonát, barátját, ismerősét ingyen vagy önköltségen fogja kiszolgálni? Abban az esetben nem szégyellné, hogy haszna van rajtuk?! • Az élet az eladásról szól! Ha érvényesülni akar és nem beletörődni a „sorsba”, akkor el kell tudnia adni magát, mint a legjobb választás, a legjobb munkaerő, legjobb vezető de akár a legjobb férj is! Meg kell tanulnia eladni, marketingezni, és az élre törni, és az MLM erre a legjobb tanpálya! • Ha nem tud ismerkedni, beszélgetni, értékeket átadni, tájékoztatni embereket fontos és hasznos dolgokról ami segíthet rajtuk, akkor ezt el kell fogadni, bele kell nyugodni vagy érdemesebb lenne fejlődni és új készségeket kifejleszteni? Nem az MLM, hanem a személyisége miatt!! • Akarja vagy nem ÖN, mint minden ember, már hálózatépítő, amióta felnött és beszélni, cselekedni tud! Mindenki hatással van a környezetére, vagy negatív hatással és energia vámpir, vagy pozitiv és mindenki jól érzi magát a társaságában! Kihat a beszéde a viselkedése a környezetére, és embereken keresztül mehet tovább ez a hatás másokra! Az MLM se más, mint hatással lenni emberek életére! Elhitetni emberekkel, hogy van kiút, van remény van megoldás, a cég pedig az eszközt adja ehhez! Idáig is hatással volt környezetére, csak ezt kell tudatossá tenni!
 39. A következő pár diában megnézzük mi alapján érdemes MLM céget választani és miért tudom, hogy a DXN minden, előbb leírt feltételnek megfelel?
 40. 1.Trend A KÁVÉ A 2. legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! A 2. legnagyobb mennyiségben forgalmazott áru az olaj után!
 41. 1. A TREND 1. Kávé 2. Wellness, anti- aging, diéta, táplálék kiegészítés 3. Internetes munka 4. Online kereskedelem
 42. 2. A cég A DXN 23 éves cég, termékei több mint 180 országban érhetőek el és világszinten több mint 60 országban van DXN képviselet. Több mint 5 millió regisztrált tag, a 24. legnagyobb MLM cég! Európai nyitás 2009 április.
 43. Az egész világon elfogadott bio minősítés, díjak, elismerések!
 44. Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálék kiegészítés és higiénia területén! 3. A TERMÉK
 45. Egészséges ganodermakávék Ganoderma tartalom miatt: Több mint 200 hasznos anyag bevitele. Nem savasít, mivel a ganoderma semlegesíti a csersav és a koffein negativ hatásait! Nem veri fel a vérnyomást, a szívet. Javítja az oxigénfelvételt, így az alvást is! 70% arabica kávé és 30 % robuszta a legjobb leggazdagabb aroma kedvéért!
 46. Étrend kiegészítők Black Cumin GL /14 napos/ és RG /90napos/kapszula GL és gomba por Lions Mane Oroszlánsörény gomba Cordyceps Spirulina
 47. Egyéb termékek
 48. Higiéniai termékek Fogkrém Tusfürdő Sampon Szappan Utazási csomag
 49. Kozmetikai termékek Ganodermás test és bőrápolás Aloe-s test és bőrápolás Ganodermás masszázs olaj Teafa krém Baba olaj
 50. Csak a betegséget lehet elkapni, az egészségért tenni kell! Se az egészség, se a jólét nem jár alanyi jogon! Mindegyikért dolgozni kell, néha harcolni is! A nyugati orvoslás a tünetekkel foglalkozik, és azokat kezeli, az okok megszűntetése helyett! 1. Minőségi éhezés. Hiánybetegségek! 2. Élelmiszeripari termékek, színezékek, ízfokozók, szintetikus alkotórészek, tartósító szerek, rossz E – számok! 3. Mozgáshiány 4. Savas táplálkozás, gyors étkezés! 5. Alváshiány, kimerültség! 6. Stressz, szellemi, lelki eredetű betegségek! Új medicina! 7. Sugárzások, elektroszmog 8. Környezetszenyezés 9. Dohányzás
 51. Szívproblémák Vese, máj, hasnyálmirigy bajok Következmény Stroke Magas vérnyomás Rák Minden 2. ember szív minden 3. rák betegségben hal meg! Évről évre növekszik az allergiások és cukorbetegek száma!
 52. A DXN termékek minden területen megoldást jelenthetnek! 1. Minőségi éhezés. Hiánybetegségek! 2. Élelmiszeripari termékek, színezékek, ízfokozók, szintetikus alkotórészek, tartósító szerek, rossz E – számok! 3. Mozgáshiány DXN + 4. Savas táplálkozás, gyors étkezés! 5. Alváshiány, kimerültség, túlhajszolás! 6. Stressz, szellemi, lelki eredetű betegségek! DXN + Saját hitrendszer érzelmekre! Félelem-harag-önsajnálat stb felszámolása! 7. Sugárzások, elektroszmog 8. Környezetszenyezés 9. Dohányzás
 53. Kívül belül védelem és ápolás! A ganoderma és spirulina nem csak belülről támogatják a szervezet működését, így a bőrünk állapotát, hanem a DXN higiéniai és kozmetikai termékei által – aloeval kiegészítve – kívülről is! Anti aging hatásuk révén őrzik a bőr fiatalságát, rugalmasságát, és szépségét! Bőrgyógyászati problémák esetén is hatékonyak!
 54. Ganoderma, Spirulina, Cordyceps, Noni, Oroszlánsörénygomba…
 55. Ganoderma, Reishi, Lingzhi, pecsétviaszgomba. A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy "a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít", de a kínai alkimisták kivételével évszázadokig senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. A kínai orvoslás kiemelt helyen említi a lingzhit, mivel nem lehet túladagolni, nincs mellékhatása, és adaptogén! Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Az egyik legismertebb orvosi kutatásokat publikáló amerikai oldalon, a pubmed.org –on jelenleg is több mint 900 tanulmány olvasható! Több gomba-poliszacharid esetében a kutatások tumor gátló hatást igazoltak. Japánban az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket azóta is a klinikai daganatterápia kiegészítéseként (adjuváns terápia) alkalmaznak.
 56. www.pubmed.org Több mint 900 orvosi tanulmány, kutatás eredménye közölve. A következő diák információi több ezer év keleti orvoslás és az elmúlt évtizedek nyugati orvoslásának kutatásainak eredményein, és fogyasztók terméktapasztalatain alapulnak!
 57. Miért a DXN? - A világ legnagyobb ganodermás cége, mely saját, bio farmokkal és feldolgozó üzemekkel dolgozik! Nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit csomagolja át, így a legjobb ár - érték arányt tudja biztosítani! Malajzia éghajlata, a napsütéses órák száma, a nap beesési szöge a legkedvezőbb a gyógy gombák és a Spirulina termesztésének is, így kevesebb költséggel is jobb a minőség! - Rendelkezik az összes nemzetközi minősítéssel ami szükséges, olyanokkal is ami nem kötelező! - Saját szabadalmaztatott, hidegsajtolásos módszerével, nem darált gomba testet forgalmaz, hanem 20 kg termésből von ki 1 kg hatóanyagot, és az kerül a kapszulákba! A hatóanyag kivonásához nem használnak vizet, más anyagot! /Egyes cégeknél vízzel van a hatóanyag kivonás, és a vízzel bekerült ásványi anyagok okoztak veseproblémákat pld!/ - Mindent többszörösen tud, mint más cégek gyógy gomba termékei, de betartva a törvényeket, nem tesz gyógyulásra vonatkozó ígéreteket, és nem tesz közé terméktapasztalatokat amik a gyógy gombáknak köszönhető gyógyulásokról szólnak! - A cég fejlődését, jövőképét mutatja, hogy Bulgáriában és Olaszországban is földeket vett és gyárat épít a kapacitás növelésére!
 58. Hogyan lehet ebből Önnek pénze? A. Kereskedelmi típusok: 1. Szint A Gyártó 2. Színt Importőr 3. Szint Nagykereskedelem 4. Szint Kiskereskedelem Bolti vagy ügynöki forma Mindegyik szinten rárakódik a saját egyszeri haszon. B. Multi Level – több csatornás – Marketing 1. Szint Gyártó 2. Szint Hálózatépítők akik a céghez vezetik az embereket, megtanítják, hogy vásárolhatnak a cégtől, és hogy kereshetnek ezzel pénzt! Jutalék több mélységből, és minden vásárlásnál később is! Egy életen át haszon! A. Üzenet: Rakja rá a hasznot és árulja a termékeinket! B. Üzenet: Egy életen át jutalékot kap, azután akit csatlakoztat a céghez!
 59. Szokott másoknak ajánlani dolgokat? • Vannak dolgok amiket biztos ön is ajánlott másoknak, de sose kapott érte pénzt! Így terjedt el anno az IWIW meghívásos alapon. De így szaporodik napról napra a Facebook, a Google és más weboldalak tábora! Ön posztol, tartalmat oszt meg, hozza az ismerőseit, a forgalmat az oldalra, és ők keresnek milliárdokat vele! Így terjedtek el a számitógépek, a Windows, az Apple! De így lesz népszerű egy jó étterem, mozi film, játék, vagy hotel is! Vagy gondoljon bele, mekkora vagyona lehetne, ha ön kezdte volna ajánlani másoknak a mobiltelefont, és ma csak 1 eurot kapna, minden eladott telefonból vagy percdíjból? - Vannak cégek, bankok stb akik ajánlási rendszert vezettek be, és ha ön hoz vevőket, ügyfeleket kap érte valami kedvezményt! - Ilyenek az affiliate üzletek is, ahol érzékelik ha az ön honlapjáról jön vevő, rendelés és fizetnek utána valami százalékot. Jellemzően ez a közvetlen első szintre vonatkozik, ha az is tovább ajánlja azért már csak ő kap. Az MLM lényege is hasonló, de sokkal nagyobbak a visszaosztások a forgalomból, és nem csak a közvetlen ajánlása után kap pénzt, hanem azok fogyasztása után is, akiket az ön által csatlakoztatott tagok hoznak be végtelen mélységig.
 60. A mi feladatunk: • Természetesen csak akkor érdemes belekezdeni, ha megismertük a termékeket, és elégedettek vagyunk a hatásukkal, sőt megszeretjük őket annyira, hogy akkor is megvennénk, és annyiért ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség! A mi munkaeszközünk a saját terméktapasztalat, befektetünk az egészségünkbe! Ez garancia is a termékek minőségére, hisz ha nem lennének jók és hatékonyak, akkor senki se ajánlaná! Ez “kényszeríti” a céget a legjobb mínőség és ár felé! • Ha vannak jó tapasztalataink akkor megosztjuk másokkal, és vele együtt megmutatjuk, az üzleti lehetőséget is! Megmutatjuk, hogy ők is plusz pénzt kereshetnek azáltal, hogy leváltják eddigi fogyasztásukat, a saját cégük termékére, és segítenek másoknak is, hogy ők is regisztráljanak, és olcsóbban jussanak a termékekhez! • A termékek és az üzleti lehetőség reklámozása, népszerűsítése, új fogyasztók és hálózatépítők csatlakoztatása a céghez, akár személyes megkeresés, akár az internet segítségével, az egész világból! • Ugyanakkor az emberek vezetőket is keresnek, példaképeket, akiket tudnak követni és másolni! Ezért a sikerhez a feladatunk, hogy személyiségünkben fejlődjünk, vezetővé váljunk, akik tudnak motiválni, utat mutatni és másokat is segíteni, hogy ők is vezetővé, stabil követhető személyiséggé váljanak. Az MLM tulajdonképpen egy “rejtett vezetőképző”, messze túl mutat a termékek eladásán!
 61. Hogyan lehet ebből Önnek pénze? Kávézzon, ismerkedjen, beszélgessen…. Melyik kávés cég, vagy drogéria fizet azért ha az ő termékeit fogyasztja?
 62. MOMENTUM – nyitás és felemelkedés! Most van az Európai piac nyitás, így jó kapcsolatokat találva, egész országok forgalma kerülhet Ön alá! Gondolkodjon nagyban, az egész világpiacban!
 63. Melyik a legjobb jutalékrendszer? Az eddigi tapasztalatok alapján bebizonyult, hogy még egy gyenge jutalékrendszer esetén is van mód jelentős jövedelemszint elérésre. És ennek ellenkezője is igaz. A kimagaslóan jövedelmezőnek minősített jutalékrendszerek is sokszor megbuknak, vagy mert túligérik magukat, és nem tudják kifizetni, vagy a tagok rájönnek, pld. hogy a bináris rendszer nagyon csábitó, de ha nincs saját lábon forgalom, akkor az igért túlcsordulás, “ajándékpénz”nem kerül kifizetésre! • „Ha ezt a kérdést egy tágabb értelemben véve megvizsgáljuk, egyszerűen megállapíthatjuk, hogy ha a jutalékrendszer gépezetek 90 %-ába ugyanazt az értékesítési volument táplálnánk be, végtermékként nagyjából azonos mennyiségű jutalék keletkezne bennük. A legtöbb esetben minden jutalékként és prémiumként összesen kifizethető egy dollárból 45 cent plusz-mínusz 5 százalék kerül kifizetésre.” (Len Clements) • A legtöbb MLM-ező amikor összehasonlítja a különféle jutalékrendszereket, nem tesz mást, mint összeadja a különféle szinteken kifizethető százalékokat, és azt gondolja, hogy amelyiknél ez az összeg a nagyobb, az a legjobb. Ez azonban ritkán bizonyul helyesnek.
 64. • Van két olyan tényező, ami a legnagyobb hatással van arra, hogy a gyakorlatban (nyugodtan elfelejthetjük az elméleteket, amelyek papíron hibátlanul működnek) melyik jutalékrendszer „gépezet” állítja elő a lehető legnagyobb jutalékokat. • 1.) Az első – és a legfontosabb – az, hogy mennyi az ÉRTÉKESÍTÉSI VOLUMEN (az eladott termékek és szolgáltatások értéke), ami belekerül a „gépezetbe”. Ha például a jutalékrendszer 8 mélységben szintenként 10 %- ot fizet de senki sem hajlandó vásárolni a termékekből, akkor jutalékként semmi sem kerül kifizetésre. Az értékesítési volumen képezi az üzemanyagot a jutalékrendszert megtestesítő gépezet számára. Ha nincs üzemanyag, akkor jutalék kifizetés sincsen! A DXN termékeit vásárolják, azok is akik nem építenek üzletet, a volumen óriási, nagy a kereslet! • 2.) A második megvizsgálandó szempont a kifizetés „SÚLYOZÁSA”. Ez alatt azt kell érteni, hogy miként és kinek kerülnek kifizetésre a jutalékok a Marketing Terv különféle szintjein. Vannak /és ez a gyakoribb/ mikor a felső szinteket elért vezetők között kerül elosztásra a nagyobb pénz, van mikor már az új belépő tagok, is kereshetnek komoly pénzeket! A DXN-ben mindkettő meg van! A hagyományos marketingterv vezetőkre súlyozott. A DSP rendszer, és a más országokban népszerű IOC rendszer is közelebb viszi a tagokhoz a pénzt, a legtöbbet például a DSP –ben a közvetlen szponzor keres! 65%-át kapja az SV értéknek, vagyis a visszaosztható pénznek! Ha ez igaz, akkor mi az, amire érdemes odafigyelni?
 65. Hangsúly a termékfogyasztáson van! Az árak fogyasztó barátok! Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás! A tagok nem azért veszik a termékeket, mert ez a jutalékfelvétel feltétele, hanem azért mert ezt egyébként is megtennék, szükségük van rá, szeretik! Van aki ezért szereti a DXN-t mert kockázat mentes! - Nincsenek kötelező nagy induló csomagok, teljesíthetetlen havi elvárások, kötelező vásárlás, elvárt eladási teljesítmény, beépített kényszerek! - Nincs nullázódás, szintvesztés, kiesés! Igazságos – a legtöbb pénzt az kapja aki dolgozik – de méltányos is, így 1-2 „jó emberrel” is lehet sok pénzt keresni! Online is építhető, nem kötelező a hagyományos offline bemutatózás, értékesítés! Felvállalható üzlet és módszerek! Van akinek pedig az tetszik, hogy aki akar gyorsan is pénzt kereshet! - Van Dinamikus Start Program – amivel nagy forgalom generálható, gyorsan lehet, nagy összegű pénzhez jutni, nagy kihívás, de komoly jutalmazás! Lendület, és tervezhetőség! Heti és Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, illetve számla ellenében kifizetésre kerül. Könnyen teljesíthető plusz kiírások, jutalomutazások! 4. A DXN MARKETING TERV Út a passzív jövedelemhez!
 66. 1. Nyomtatott és DVD anyagok : Termékek és az üzlet! 2. Web iroda - Program manager - beállítható emlékeztetéssel! - Ingyenes hírlevélküldés , autoresponder! - Ingyenes videó mail rendszer után követéssel Kép és videó tárhely! - Ingyenes professzionális honlap és videók 20 nyelven - Letölthető ingyenes képzések! - Webkonferenciákon való részvétel és annak használata toborzásra! Nézzük mit is kap csatlakozáskor?
 67. Mennyit lehet ezzel keresni? Nagy mértékben függ, a csatlakozás módjától, az indulás sebességétől! Mi másolódik? Mennyire hiteles valaki, helyes-e az attitűdje, vállalkozásként kezeli vagy szerencsét próbál?! Egyértelműen kimondható, hogy nem értékesítésből, kiskereskedelmi haszonból – bár ez is van – hanem hálózatépítési munkából lehet, akár 7-8 számjegyű passzív jövedelmet kiépíteni! Jellegzetessége, hogy eleinte úgy kell kitartóan dolgozni, hogy még nem kap sok pénzt, de később meg már úgy is kap egyre több pénzt, ha már nem dolgozik, a rendszer működik magától, az emberek az Ön közreműködése nélkül is vásárolnak és építik a saját üzletüket!
 68. Az alap marketing terv is magas jövedelmet biztosít, de általában, hosszabb távon jön a nagy pénz, a vezetők munkáját jutalmazza! Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával, és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény érhető el így is! Hatástöbbszörözés!
 69. Törzsvásárlóknak és szerencsét próbálóknak! Komoly tervekkel rendelkező kezdőknek! Minimális terméktapasztalat. Vállalkozói gyors start csomag! Elégséges terméktapasztalat, kezdő minta és bemutató ill. „árukészlet”! A legjobb döntés! Legolcsóbb ELVÁRT MINIMUM 5000Ft + 1 termék Fogkrémmel= 7005Ft Kis üzleti csomag Termék 28105Ft-ért 5000Ft elengedve!! Vállalkozói csomag Plusz árkedvezmény után termék 76855Ft-ért! 5000Ft elengedve! CSATLAKOZZON ÖN IS! / A csomagok összetétele ára 2014.11. havi, az aktuális állapotról érdeklődj személyesen! /
 70. Kapja vissza a belépő csomag árát! A legnépszerűbb DSP csatlakozás! Csatlakozzon DSP termékcsomagokkal, és nem csak a regisztrációs díjat engedik el, hanem a termékek értékének C-110, B-130, A-150%-át visszakapja kedvezmény számlán, amit 4 év alatt vásárolhat le, mindig 10% kedvezményt érvényesítve vásárlásakor! Mind a 6 KIT tartalmazza a regisztráció díját és csak regisztrációkor vehető meg! A KIT B KIT C KIT A1 KIT B1 KIT C1 KIT PÉLDÁUL: C : 32730 Ft KSZ: 36003Ft
 71. Dinamikus indulás üzleti előnyei: - Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív jövedelem eléréséig. - Azonnali bevételt biztosít. - Heti elszámolás és bónusz kifizetés. - Egész európai piacon elérhető! - Jól másolható, jól kommunikálható! Az értékesítéshez nincs vásárlási kötelezettség, vagyis nem csak az értékesíthet aki maga is megvette!
 72. - 100 PV saját havi aktivitás a bónusz feltétele! - A közvetlen eladási jutalék heti elszámolású, ha meg van a 100 pont, fizetik! - A 2-3. szintű felső vonali bónusz havi elszámolású, a 2. – 3. aktív felsővonal kapja! - 12 hétig lehet értékesíteni a regisztrációtól számítva, utána is lehet így csatlakoztatni, de akkor már a hagyományos marketing terv alapján számolódik el! NAGYOBB LENDÜLET, ELKÖTELEZETTSÉG, AKTIVITÁS AZ ELSŐ 3 HÓNAPBAN, MINEK JUTALMA EXTRA GYORS BEVÉTEL, AMI KÉSŐBB A HAGYOMÁNYOS MARKETINGTERVBEN PASSZÍV JÖVEDELEMMÉ VÁLIK!
 73. Egyszeri /pontérték nélküli/ 60 ezer Ft feletti vásárlással beléphet az IOC rendszerbe és jogot kap, hogy későbbiekben, minden a hálózatában IOC csomagot vásárló után 11 mélységig pénzt kapjon, a 12 mélység alattiak után pedig 6 havonta egy számított részt! Elönye, hogy a vezetői bónusszal szemben nem 5 hanem akár 11 mélység alatt is fizet 5% - kokat országhatártól függetlenül! Érdemes átnézni!
 74. IOC – csatlakozással Egyszeri 60000 Ft értékű vásárlás, bármely DXN termékből, kitöltve a IOC jelentkezési lapot! 5000Ft regisztráció itt is elengedve! Más engedményt, kedvezményt nem tartalmaz! Hagyományos marketing tervbe nem számít be, ez egy alternativ lehetőség, ami szabadon választható, annak kiegészítésére, egy másik, külön jutalékra való jogosultságot szerzünk meg vele! Nemzetközileg elérhető. Magyarországon a DSP csomag népszerűsége miatt, kevesen élnek vele. Dél Amerikában viszont nagyon népszerű és nagy növekedést generál!
 75. 5. Ingyenes oktatási rendszer
 76. Mérlegeljen! vagy
 77. Összegezzünk! • Foglaljuk össze, mennyibe kerülhet, és milyen hasznot hozhat önnek ez a program, és mit kaphat a pénzéért cserébe? • 5000 Ft egyszeri regisztrációs díj, de ha valamilyen termékcsomaggal csatlakozik ezt is elengedik! • 2000-167000 Ft értékű termékvásárlás, amivel az eddig is használt kávéját, teát, kakaót, higiéniai és kozmetikai termékeit, vitaminjait cserélheti le, mínőségibb és egészségesebb változatra! • Mit kaphat? Elsősorban a termékeknek köszönhetően, esélyt egy mínőségibb, egészségesebb életre, az immunrendszer erősödését, a szervezet öngyógyító képességeinek támogatását, a normális működéshez szükséges tápanyagok biztosítását! • Emellett több száz ezer forint értékű online eszközöket, amivel egy nemzetközi vállalkozást tud felépíteni , vezetni, és több száz órányi képzést, amihez hasonlókért mások komoly pénzeket fizetnek! • Lehetőséget, hogy kipróbálhassa magát egy vállalkozásban, anélkül, hogy azonnal vállalkozóvá kéne válnia! Lehetőséget, hogy felépítsen egy olyan passzív jövedelem termelő nemzetközi vállalkozást, ami hónapról hónapra növekszik, és egyre kevesebb munkával, egyre több, korlátlan mennyiségű jutalékot, jövedelmet ad, akár 7-8 számjegű mértékben is! Jólétet, szabadságot, jutalomutakat!
 78. Sikert és elismerést! Sokak számára nagy érték és fontos az elismerés! A DXN már a legkisebb üzleti színteken is a színpadon ismeri el az eredményeket, és a közösség tapsa mellett veheti át mindenki az elismerést jelző kitűzőket! Az emberek nem alkalmazottnak, hanem a cég megbecsült tagjainak, vezetőinek érezhetik magukat! Az elismerés mellett, értékes jutalomutazások is részei a cégtől kapott megbecsülésnek!
 79. Egy családias közösséget, barátokat! A DXN sokaknak több mint egy üzlet! A DXN egy nagy család, szoktuk mondani, mert legtöbbünket ide kötnek a legjobb barátságok, közös utak, és szórakozások is!
 80. Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik? Mit veszíthet ha megteszi? SEMMIT!
 81. Tele van kérdésekkel? Ez természetes! Senki se született profi hálózatépítőnek! Ez egy szakma, amit meg lehet és kell tanulni! A siker mindenki számára elérhető, akiben: - Nagy a tanulási és tudás iránti vágy! és - Teljes a változásra való hajlandóság! Vagy ahogy szokták mondani: A siker 90% helyes hozzáállás és csak 10% tudás! Vagy másképp: A siker 90%-a a MIÉRT és csak 10% a HOGYAN?! Ezért ne ragadjon le a hogyannál! Legyen győztes hozzáállása és jelleme, legyen a szívében égő vágy a sikerre, és az emberek keresni fogják a lehetőséget, hogy csatlakozhassanak ahhoz amit csinál!
 82. Hívj! Hívj! Ne hívj!
 83. „Ne azon gondolkodj, amid nincs, hanem azon hogy mit tudsz csinálni azzal amid van!” „Azokat az evezőket kell használni, amelyek kéznél vannak, és azzal a széllel kell vitorlázni, amelyet Isten ad. „ C. H. Spurgeon Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. Napoleon Hill "A képzelőerő fontosabb, mint a tudás. A tudás arra korlátozódik, amit megértünk, de a képzelőerő magába foglalja az egész világot, mindent, ami érthető és tudható.“ Albert Einstein
 84. Garancia? Úgy gondolom ön is egyetért vele, hogy ez valóban egy olyan program, ami nem feltétlenül kemény munkát jelent, sokkal inkább, egy okos hozzáállást az egészségünk megőrzéséhez, egy okos megközelítését, hogy kereshetünk ezzel pénzt is és aki ügyes és kitartó, hogy gazdagodhat meg! Az elmúlt 7 év bőven adott erre példát Európában is! Garanciát a sikerre nem adhatunk, hisz az eszközök mindenki számára egyformák, de ki hogy él velük és milyen aktív és kreatív az személyes döntés! Ahogy a mondás tanitja: Száz lovat is odahajthatsz a folyóhoz, de arra, hogy igyon nem tudsz rávenni egyet sem, azt neki kell akarnia! Higgye el, bármilyen keményen hangzik, ÖN az akinek fontos lehet, hogy egészséges, hosszú életet éljen gazdagságban! Az állam és lehet mások is ebben ellenérdekeltek! Ezért “ nem elég a jót akarni, de tenni, tenni kell!” És gondolja át: Mit fog leginkább bánni élete végén, hogy esetleg megbukott, nem sikerült ez a terv, vagy azt, hogy meg se próbálta?! A DXN esélyt ad az egészségmegőrzésre és az anyagi felemelkedésre mindenkinek! Mivel nincs vesztenivaló érdemes kipróbálni! Nem fogja megbánni!
 85. Iratkozzon fel 7 részes videó hírlevelemre és döntse el maga, adhat-e megoldást a DXN élete valamelyik területén?! Hogy ne legyen, olyan száraz, tudományos, vagy nagyon szakmai, üzleties, esetleg tukmálós, beszervezős, eladni akarós, nyomulós, amit meg szeretnénk mutatni Önnek, az egészet kicsit játékosan, vidáman, életszerűen próbáltuk, fogyaszthatóvá, érthetővé tenni Lego figurák segítségével! Mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez egy, végtelenül egyszerű vállalkozás, lehetőség, amihez nem kell diploma, különleges tudás, képesség, nem számít a kor, a nem, vagy az hogy csak otthonról tud online dolgozni, vagy esetleg rengeteg ember között mozog! A DXN jelszava: EZT TE IS MEGTUDOD CSINÁLNI! Nézze végig a pár perces hírleveleket, és döntse el szabadon, akar-e ennek a nagyszerű dolognak részese lenni?! Várjuk visszajelzését! Keresse meg a feliratkozó részt a honlapon és jelezze, hogy kéri a 7 levelet! http://wellnesskavehaz.hu/video
 86. Gratulálok a döntéséhez! Ahogy Henri Ford mondta: Ha azt mondod meg tudod csinálni, vagy azt hogy nem tudod megcsinálni, mindenképp igazad van! Bárhogy is dönt, jól teszi! Az az Ön választása! A mi dolgunk a tájékoztatás volt! Örömmel látjuk és várjuk csapatunkban és leendő vezetőink közt!
Publicidad