Estratègies de creixement 
empresarial 
Zouhair Barraki & Raúl Ruiz Blas - 2n Batxillerat A.
D’ESPECIALITZACIÓ 
Penetració de mercat 
Cola-cao és un empresa espanyola, el seu primer producte va aparèixer en el merca...
D’ESPECIALITZACIÓ 
Desenvolupament del mercat. 
Es una empresa molt conescuda a Espanya,el seu propietari es Amancio Orteg...
D’ESPECIALITZACIÓ 
Desenvolupament de productes 
Samsung és una empresa Sud Coreana fundada l’any 1938, que va començar co...
DE DIVERSIFICACIÓ 
D.Heterogènia 
Mitsubishi és una empresa japonesa que, l’any 1873 va començar dedicant-se al 
transport...
DE DIVERSIFICACIÓ 
D.Horitzontal 
H. J. Heinz Company és una companyia americana agroalimentària fundada l’any 1869 
que v...
DE DIVERSIFICACIÓ 
D.Vertical 
Royal Dutch Shell plc, és la companyia multinacional del sector energètic més gran del 
món...
FINAL
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Estrategias de crecimiento empresarial - Economía de la empresa

488 visualizaciones

Publicado el

Estrategias de crecimiento empresarial, usadas por varias empresas del mundo. En este documento se citan varios ejemplos de diferentes empresas explicando el proceso de diversificación y especialización dentro de las estrategias.

Los ejemplos citados son Cola-Cao, Zara, Samsung, Mitsubishi, Heinz y Shell, las cuales utilizaron y siguen utilizando muchas de estas estrategias y otras para crecer mas en su sector y también penetrarse en otros mercados.
Estas empresas son un ejemplo, pero podemos encontrar cientos de ejemplos mas en todo el mundo que utilizan las diferentes estrategias de crecimiento, las cuales podemos nombrar fácilmente, a mayoría de ellas son petroleras, empresas que se dedican a la producción tecnológica, empresas turísticas o empresas del sector de alimentos.

Actualmente en el mundo empresarial se pueden ver muchas actividades que surgen de las ayudas de las nuevas tecnologías. de cualquier manera la tecnología influye en las empresas y en la economía de lleno, de hecho es una manera de competir y mostrar y dar a conocer mas a una empresa en su mercado.Muchas empresas surgen en Internet, muchos negocios se efectúan en Internet, unos claros ejemplos de ello son Ebay, Segundamano.es o Milanuncios.com, entre otros. Internet, hoy en día, ha facilitado mucho mas las actividades económicas y ha creado mas competencia entre vendedores. Por ejemplo, una empresa automovilística que vende coche nuevos se ve afectada por la cantidad de ventas de segunda mano, y en los tiempos de crisis más aún, ya que los consumidores no tienen suficiente dinero y confianza para comprar un coche nuevo y se decantan por uno de segunda mano, y así sucesivamente. Quizás en los tiempos de auge económico la situación cambie.

Publicado en: Economía y finanzas
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
488
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
4
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Estrategias de crecimiento empresarial - Economía de la empresa

  1. 1. Estratègies de creixement empresarial Zouhair Barraki & Raúl Ruiz Blas - 2n Batxillerat A.
  2. 2. D’ESPECIALITZACIÓ Penetració de mercat Cola-cao és un empresa espanyola, el seu primer producte va aparèixer en el mercat en l’any 1946, va començar dedicant-lo exclusivament a joves. Però fa una serie de mesos va llançar un spot publicitari anomenat la “recaida”. En aquest pretenia adquirir uns nous consumidors per al seu producte.
  3. 3. D’ESPECIALITZACIÓ Desenvolupament del mercat. Es una empresa molt conescuda a Espanya,el seu propietari es Amancio Ortega, la seva fundació va se en l’any 1974. Els darrers anys Zara va passar de ser un empresa nacional a un internacional.Ara mateix te locals a quasi tot el mont com per exemple Portugal,Tokyo,U.S.A...
  4. 4. D’ESPECIALITZACIÓ Desenvolupament de productes Samsung és una empresa Sud Coreana fundada l’any 1938, que va començar com una companyia d’exportacions i després va començar fabricant productes com refrigeradors,televisors… També produeix industria automotriu, marítima, aéria, etc. Actualment, a part del seus primers productes i serveis, ha ampliat més el seu sector i fabrica tot tipus de tecnologia: televisors, mòbils, tabletes, rellotges electrònics...
  5. 5. DE DIVERSIFICACIÓ D.Heterogènia Mitsubishi és una empresa japonesa que, l’any 1873 va començar dedicant-se al transport marítim. Peró l’any 1880, va iniciar un procés de diversificació creant tres noves entitats. Mitsubishi Corporation Mitsubishi Heavy Industries Mitsubishi Bank M.Motors M.Atomic M.Chemical (Fusió amb Banc de Tokyo i UFJ Bank)
  6. 6. DE DIVERSIFICACIÓ D.Horitzontal H. J. Heinz Company és una companyia americana agroalimentària fundada l’any 1869 que va començar produint vinagre i rave picant. El 1875 varen introduir la famosa salsa de tomàtiga Kétchup. En la dècada de 1940 va adquirir una fàbrica d’aliments envasats, així va ampliar i va començar a comerciar amb condiments. Actualment, a part de Kétchup, també es dedica a la venta de productes alimentaris com pastes, sopes envasades, ensalades, sucs i aliments per nins.
  7. 7. DE DIVERSIFICACIÓ D.Vertical Royal Dutch Shell plc, és la companyia multinacional del sector energètic més gran del món, que opera a 90 països i produeix més de 3 milions de barrils de petroli per dia i amb més de 40.000 estacions de servei a tot el món. Shell va ser fundada en 1907 a Holanda i es dedica, principalment, a l’extracció, refinació i distribució del petroli i gas natural. També amb activitat en el sector de biocombustibles, energia solar i energia eòlica.
  8. 8. FINAL

×