Sergi puigdollers mdt

319 visualizaciones

Publicado el

Treball de la màquina del temps

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
319
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Sergi puigdollers mdt

 1. 1. Sergi Puigdollers i Albert Rivera 1r E.S.O. b
 2. 2. altaveus Els altaveus es van inventar a l'any 1877
 3. 3. telefon El telefon es va inventar a l'any 1894
 4. 4. televisió La televisió es va inventar a l'any 1935
 5. 5. ordinador L'ordinador es va inventar a l'any 1946
 6. 6. ratolí El ratolí es va inventar a l'any 1984
 7. 7. PenDrive El pendrive es va inventar a l'any 1989
 8. 8. DvD El DvD es va inventar a l'any 1993
 9. 9. PsP La PsP es va inventar a l'any 2005
 10. 10. Mp5 Mp5 es va inventar a l'any 2006
 11. 11. Ps3 La Ps3 es va inventar a l'any 2007
 12. 12. Astronauta Un astronauta és una professió molt perillosa que tracta en descobrir més parts de l'univers, com planetes, estrelles etc. Algunes de les eines dels científics són: -Mostres biològiques terrestres per experimentar, instrumental químic, físic, biològic,
 13. 13. Caçadors d'huracans La missió dels caçadors d'huracans és investigar i analitzar dades meteorològiques dels ciclons.
 14. 14. Què és la tecnología? La tecnología són coneixements científics i tècnics que serveixen per millorar la vida de les persones.La tecnología és la que crea els objectes.
 15. 15. Quina utilitat té? La tecnología serveix per facilitar la vida de les persones amb objectes com el microones, el telefon o el móvil. O objectes sense electricitat, la cadira, el bolígraf, un clip, un estoig.
 16. 16. Funcionament del mòbil Els mòbils funcionen a travès de ones electromacnètiques, en el cas del telèfon fixe, va per cablejat, fins que arriba a un altre fixe. En cas de mòbil_fixe ones En cas de mòbil_mòbil ones En cas de fixe_fixe cablejat En cas de fixe_mòbil ones
 17. 18. Bateria Cablejat Fixe-------------------------------------->Fixe Mòbil------------------------------------>Mòbil Ones
 18. 19. Què necessiten? La tecnología necessita a la ciència per poder començar a construir. La ciència necessita de la tecnología per poder tenir les seves eines, o els seus utensilis, i perquè crein el que ells inventen.
 19. 20. Què necessiten? La tecnología necessita a la ciència per poder començar a construir. La ciència necessita de la tecnología per poder tenir les seves eines, o els seus utensilis, i perquè crein el que ells inventen.
 20. 21. Ventatges de la tecnología: 1_Facilita la vida. 2_No treballes tant. 3_Facilita el treball. 4_Podem fer més feina en menys temps. 5_Permet crear objectes.
 21. 22. Incombenients 1_Que es poden espatllar. 2_Poden explotar. 3_Tenen un cost elevat. 4_Hi han maquines que contaminen. 5_Necessiten manteniment. 6_Treballar amb màquines es molt pesat, cansat i aborrit.
 22. 23. La pistola La pistola és una forma de disparar y caçar animals a gran velocitat. Hi ha persones que encontes de usarles per a caçar les utilitza per a matar a personas. Es posa una bala pel cul de la pistola, s'apreta el gatell i pel canó surt una bala a gran velocitat.
 23. 24. El trànsit i les autopistes La imatge que ha sortit es l'imatge d'una autopista o d'una autovia on els cotxes circulaven, però poc a poc, perquè a l'autopista hi havia molts cotxes i no es podia circular bé.
 24. 25. El cotxe elèctric El cotxe elèctric és un nou invent tecnològic amb el qual no s'ha de gastar bensina, un combostible molt difícil de conseguir, molt car i la bensina cremada contamina molt. Amb aquest cotxe el que es procura evitar és que la gent compri bensina.
 25. 26. Titanic La pel·lícula mostra un vaixell on hi ha molta tecnología, pero com tot també es pot espatllar, i provocar lesions greus, que es el que va passar.

×