Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

En parlem?

Proposta didàctica per resoldre conflictes de manera assertiva

 • Sé el primero en comentar

En parlem?

 1. 1. Vauma Gravois i Urko Paulino han representat dues posicions habituals que adopten molts d'avatars en les seves relacions quotidianes
 2. 2. Recordem algunes de les seves paraules Com és que has agafat aquesta taronja sense demanar-me permís? Com que sense demanar-te permís? O és teva la taronja??? Com que si és meva la taronja?? I de qui ha de ser? ? O no vaig anar jo a comprar-ne un quilo i te les has menjades tu totes ??!!!! Almanco una crec que em toca, no trobes? Jo no he controlat si tu en menjaves o no, no em dedico a vigilar què fas , tinc d'altres feines, jo!!! Bé, me la dónes o no? Donar-te-la? I per què te l'hauria de donar? Però, que no veus com estic de constipada? Que no veus que em cal la vitamina C ? Justament ara venia a la cuina per fer-me un suc , encara que fos amb una taronja!!! Doncs em sap molt de greu , però la taronja me l'he d'endur : me n'he d'anar ara mateix, de fet ja m'esperen. T'esperen? Qui t'espera que no et vol sense una taronja? Molt graciosa! Hem de fer un pastís per a l'aniversari d'en Simul Rajal i he quedat que jo duria una taronja per ratllar-la. O sigui, que ets un egoista i un insensible , que t'és igual que jo estigui malalta ! Però que has de quedar bé davant dels teus amics!!!! Em sembla que no sóc ni egoista ni insensible , però si t'has de posar així, farem el pastís sense la ratlladura de taronja, encara que no surti tan bo. Ara me n'he d'anar. Que et mill oris! Adéu!
 3. 3. Recordem algunes de les seves paraules em cal la vitamina C per fer-me un suc ets un egoista i un insensible , t'és igual que jo estigui malalta!!!! Hem de fer un pastís per a l'aniversari d'en Simul Rajal i he quedat que jo duria una taronja per ratllar-la si t'has de posar així, farem el pastís sense la ratlladura de taronja
 4. 4. Na Vauma ha mostrat una actitud AGRESSIVA , amb insults i fent sentir culpable n'Urko
 5. 5. En canvi, n'Urko s'ha mostrat passiu , ha renunciat al seu interès i ha cedit, perdent-ho tot.
 6. 6. A la els oferim la fórmula TOTS GUANYEN amb la qual solucionem els conflictes més difícils...
 7. 7. Com haurien guanyat tots dos en aquest conflicte?? Els donem una segona oportunitat??
 8. 8. A mi em cal la vitamina C per fer-me un suc I tu dius que necessites la taronja per ratllar-ne la pela, oi? Sí, hem de fer un pastís per a l'aniversari d'en Simul Rajal i he quedat que jo duria una taronja per ratllar-la Doncs se m'ha ocorregut una idea genial!!! Ah, ja sé què vols dir!!! és clar!!!! Ratllem ara la taronja, jo m'enduc la ratlladura i, llavors tu et fas el suc!! ÉS GENIAL !!!
 9. 9. N'Urko ha proposat una altra postura, una posició JUSTA I EFICAÇ en què TOTS GUANYEN perquè els dos aconsegueixen allò que els interessava.
 10. 10. D'això en diem Postura ASSERTIVA
 11. 11. Així resolem els conflictes a la...
 12. 12. T'interessa???? Dreamworld 222, 135, 21

  Sé el primero en comentar

  Inicia sesión para ver los comentarios

 • alfreddevalls

  Apr. 3, 2011

Proposta didàctica per resoldre conflictes de manera assertiva

Vistas

Total de vistas

755

En Slideshare

0

De embebidos

0

Número de embebidos

53

Acciones

Descargas

2

Compartidos

0

Comentarios

0

Me gusta

1

×