Grabació d'una de les primeres
escenes de l'obra, quan el pare els
conta als fills tota la història de la
Primera Guerra M...
Podem observar als actors preparant
l'escena del conflicte a l'aula.
En aquesta fotografia s'observa que
està a punt de co...
Per últim, en aquesta imatge
podem observar l'implicació que va
tindre en l'obra la tutora de primer
de Batxiller Cientifi...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Fotos vicenta

855 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
855
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
692
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Fotos vicenta

  1. 1. Grabació d'una de les primeres escenes de l'obra, quan el pare els conta als fills tota la història de la Primera Guerra Mundial que donarà lloc a l'obra. És el començament de la història que conta el pare als fills. Es poden veure als actors contents pels bons resultats acadèmics. Es pot observar en aquesta fotografia com es preparaven la següent escena alguns actors de l'obra. Es pot observar als actors practicant l'escena on es desenvoluparà el conflicte posterior.
  2. 2. Podem observar als actors preparant l'escena del conflicte a l'aula. En aquesta fotografia s'observa que està a punt de començar una de les escenes de l'obra, quan els alumnes ixen de classe. Ací ix una companya de primer de Batxiller Humanístic, i concretament, del nostre grup de Ciències per al món contemporani. En aquesta fotofrafia podem observar a diversos actors dialogant sobre una de les escenes que havien de fer, ja que no es posaven d'acord. Ací s'observa l'expectació que va crear una de les escenes més divertides i curioses de l'obra, la baralla al passadís.
  3. 3. Per últim, en aquesta imatge podem observar l'implicació que va tindre en l'obra la tutora de primer de Batxiller Cientifictecnològic, Vicenta Flor ajudant als seus alumnes. Ignacio Latre, Irene Lázaro, Eduardo López, María Loras (1r BAHA)

×