Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

2009 10 13 ovac lfdv

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 7 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a 2009 10 13 ovac lfdv (20)

Anuncio

Más de Josep Pocurull (20)

Más reciente (20)

Anuncio

2009 10 13 ovac lfdv

  1. 2. La Llei <ul><li>Llei 11/2007 d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics </li></ul><ul><ul><li>Desde 1/1/2010 </li></ul></ul><ul><ul><li>Identificació </li></ul></ul><ul><ul><li>Registre </li></ul></ul><ul><ul><li>Com està lo meu </li></ul></ul><ul><ul><li>Arxiu </li></ul></ul><ul><ul><li>… </li></ul></ul>
  2. 3. L’OVAC – Fase I <ul><li>Carpeta ciutadana : accés a dades/sol.licituds </li></ul><ul><li>Tot tipus de sol.licituds </li></ul><ul><li>Certificat digital </li></ul><ul><li>Registre d’entrada </li></ul><ul><li>Servei de SMS </li></ul><ul><li>Inscripció a activitats (cursos, tallers, sortides,equipaments esportius, …) </li></ul>
  3. 4. L’OVAC – Fase II <ul><li>Depurar l’eina i millorar funcionalitats </li></ul><ul><li>Notificació telemàtica </li></ul><ul><li>Registre de sortida </li></ul><ul><li>Integració amb gestió d’expedients </li></ul><ul><li>Integració amb arxiu </li></ul>
  4. 5. Implantació OVAC Les Franqueses <ul><li>S’aposta pel certificat digital o signatura electrònica, per defecte. </li></ul><ul><ul><li>Dnie </li></ul></ul><ul><ul><li>Idcat </li></ul></ul><ul><ul><li>FNMT-Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (el d’hisenda) </li></ul></ul><ul><li>Com obtenir Dnie www.citapreviadnie.es </li></ul><ul><li>Com obtenir Idcat www.Idcat.net </li></ul>
  5. 6. Implantació OVAC Les Franqueses <ul><li>Factors clau d’èxit : </li></ul><ul><ul><li>Inscripcions </li></ul></ul><ul><ul><li>Bons tràmits que funcionin i es gestionin </li></ul></ul><ul><ul><li>SMS </li></ul></ul><ul><ul><li>Fidelitzar col.lectius (usuaris habituals SAC, professionals, assistents a cursos de informàtica …) </li></ul></ul><ul><ul><li>Premiar i incentivar l’ús de l’OVAC </li></ul></ul><ul><ul><li>Conèixer els certificats digitals </li></ul></ul>
  6. 7. Calendari OVAC <ul><li>13 d’octubre – Formació administradors de IT’s (instruccions de Treball) </li></ul><ul><li>26 d’octubre – Les It’s ja han d’estar penjades </li></ul><ul><li>27 d’octubre – formació gestors de sol.licituds </li></ul><ul><li>1 novembre – Període de proves </li></ul><ul><li>1 de desembre de 2010 – Presentació </li></ul><ul><li>1 de gener 2010 posada en funcionament </li></ul>

×